Praktikanten anbefaler: Anna og det franske kys

3. december 2018

En bog der så god at Anna har læst den 10 gange!

"Anna og det franske kys", handler om pigen Anna. Hendes far er en kendt forfatter, som der står i bogen “som kvinderne sluger råt”. Annas forældre er skilt, og hun har en lillebror Seany, der har en sygdom, der gør, at han ikke kan tåle det meste Anna lægger derfor stort arbejde i, at han skal have det godt.

Hendes fritidsjob er i en biograf, da hun elsker at se film, som hun også benytter sig meget af i de franske biografer i Paris. Hendes far sender hende nemlig på “School of Americans in Paris”. Hun har det dårligt med at tage afsted fra sin bedste veninde Bridgette, sin bror, sit fritidsjob i biografen “Royal Midtown-biografen” og hendes flirt og kollega Toph. 


Da hun kommer til Frankrig er hun på “egne ben”, og hun kan ikke et ord fransk. Hun græder og græder, da hun kommer ind på sit værelse på skolen, men bliver trøstet af Meghan, og de skaber et tæt venskab. Meghan har en vennegruppe, som ender med også at blive Annas, hvor den flotte St. Clair gør et godt indtryk på hende. 

Som, der står på bogens forside “Magisk… fanger virkelig følelsen af at være forelsket”. Og med de ord kan jeg kun være enig med. Man bliver simpelthen forelsket i bogen, da det er skrevet så levende og opfangende. Og mon ikke, at Anna får sit franske kys?

"Anna og det franske kys" er en helt igennem fantastisk bog. Jeg har læst bogen igen og igen og igen- ja ca. 10 gange? Jeg vil sige, at målgruppen for bogen er nok piger i teenageårene. Det er en ungdomsbog, men jeg er sikker på, at såvel som unge piger kan læse den, kan kvinder lige så. Det er en rigtig ungdomskærligheds bog, som man kun kan holde af.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Chris Anker Sørensen gæster Solrød Cykling

22-04-2019
Chris Anker Sørensen besøger Solrød Cykling og du er hermed inviteret med.

Nu starter Solrød FC ny årgang

22-04-2019
Så er det blevet forår og vi er klar til at byde alle drenge og piger der er født i 2014 velkommen til træning på vores fodboldbaner hver torsdag.

International Brætspilsdag

22-04-2019
Er du tosset med brætspil og har lyst til at spille med familie og venner, så skal du med til International Brætspilsdag på Solrød Bibliotek.

Foredrag med Katrine Gisiger - Slip for følelsesmæssig spisning

22-04-2019
Hvis du kender til at spise når du keder dig, er træt, stresset, irriteret eller ked af det, så kunne dette foredrag være noget for dig. Foredraget handler om hvad der sker, når vi oplever ubehagelige følelser eller fornemmelser, der kan dulmes med mad eller søde sager.

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online