Over 11 mio. kr. indsamlet til julehjælp på bare én time

29. november 2018

I dag sad en lang række danske erhvervspersonligheder klar ved telefonerne i dag kl. 13.00, da Dansk Folkehjælp samlede penge ind til årets julehjælpsindsamling. I løbet af en time nåede de at samle i alt 11.169.684 kroner ind.

Pengene går til enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år. Mennesker, som ikke har råd til at holde en god jul for deres børn. 

Et kampklart panel
I alt 110 erhvervsfolk fra virksomheder over hele landet havde tilmeldt sig som indsamlere for Dansk Folkehjælp. Ligesom sidste år mødte deltagerne op med stakkevis af visitkort fra samarbejdspartnere, leverandører og konkurrenter. Det handler nemlig om at kunne rykke hurtigt i løbet af den time, indsamlingen står på. I 2017 samlede erhvervspanelerne således i alt 8 millioner kroner ind på blot én time, i dag satte de mange erhvervsfolk en ny flot indsamlingsrekord med 11.169.684 kroner indsamlet på en time.


Arbejdernes Landsbank overraskede til sidst
Dette års overraskelse blev leveret af Arbejdernes Landsbank i form af Kommunikations- og Marketingsdirektør Peter Froulund, som præcis kl. 14.00 hev dagens største virksomhedsdonation frem på 1.150.000 kroner. Peter Froulund understregede, at det går rigtigt godt for Arbejdernes Landsbank, og det derfor er vigtigt for virksomheden at hjælpe fattige familier og deres børn til en god jul. Arbejdernes Landsbank, som er på vej mod et jubilæumsår i 2019, havde derfor helt ekstraordinært valgt at gøre en markant forskel for julehjælpen.

Et landsdækkende arbejde med stor effekt
Dansk Folkehjælp har i årevis hjulpet mindre bemidlede danske børnefamilier med at få julen til at hænge sammen. I år håber Dansk Folkehjælp at kunne hjælpe 9.000 familier til en god jul og med god grund – det kan nemlig være svært at være den eneste i skolen, som ikke får gaver eller steg og sovs juleaften.

Men giver det overhovedet mening for en virksomhed at deltage i et så storstilet velgørenhedsarrangement? Det korte svar er JA! Thomas Christensen, salgschef for Sportmaster, fortæller om virksomhedens engagement:

“For os er det vigtigt, at danskerne kan leve så godt og aktivt et liv som muligt. I disse måneder er en god jul for mange indbegrebet af det gode liv, men det er desværre ikke tilfældet for alle. Det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor opfordrer vi alle vores medarbejdere til at bakke op om julehjælpen, mens vi giver vores kunder mulighed for at støtte indsamlingen med 25 kroner, når de handler i vores butikker.”

Også Elgiganten har i flere år inddraget alle medarbejdere og varehuse i deres indsamling til julehjælp. Sidste år betød det, at Elgigantens medarbejdere indsamlede mere end én million til den gode sag; en indsamling som direktør Peder Stedal håber at kunne overgå i år.

Ekstra Bladet dækkede dysten, der blev vundet af vestholdet, live via ekstrabladet.dk. Igen i år fulgte mere end 500.000 danskere med på live-streamingen af begivenheden.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Chris Anker Sørensen gæster Solrød Cykling

22-04-2019
Chris Anker Sørensen besøger Solrød Cykling og du er hermed inviteret med.

Nu starter Solrød FC ny årgang

22-04-2019
Så er det blevet forår og vi er klar til at byde alle drenge og piger der er født i 2014 velkommen til træning på vores fodboldbaner hver torsdag.

International Brætspilsdag

22-04-2019
Er du tosset med brætspil og har lyst til at spille med familie og venner, så skal du med til International Brætspilsdag på Solrød Bibliotek.

Foredrag med Katrine Gisiger - Slip for følelsesmæssig spisning

22-04-2019
Hvis du kender til at spise når du keder dig, er træt, stresset, irriteret eller ked af det, så kunne dette foredrag være noget for dig. Foredraget handler om hvad der sker, når vi oplever ubehagelige følelser eller fornemmelser, der kan dulmes med mad eller søde sager.

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online