Flere og flere får skønhedsoperationer på Amager

27. november 2018De danske borgere fra Amager er nogle af dem, der får lavet flest skønhedsoperationer. Men tendensen til skønhedsoperationer er et fænomen, der afspejler mange flere landsdele i Danmark. I denne artikel vil vi gennemgå de 7 hyppigste skønhedsoperationer, der bliver foretaget i Danmark.

7 plads – Læbeforstørrende operation
På en 7. plads over danskernes fortrukne skønhedsoperation, har vi en læbeforstørrende operation. Denne operation sker ved, at man får væsker som aquamid, perlane, rystelane eller plasmagel indsprøjtet i sin læbe.
Operationen er en mindre en af slagsen og er ikke forbundet med så meget risici.

6. plads – Rynke udfyldning
På en 6. plads ligger rynke udfyldning. Det er ofte personer, der er lidt længere op i årene, der får foretaget denne operation. Når en læge udfylder patientens rynker, er det primært de samme væsker, som bliver  sprøjtet ind ved løbeforstørrende operationer. Det er super effektivt, og kan utydeliggøre illusionen af rynker.

5. plads – Opstramning af maveskind
Opstramning af maveskindet vinder en 5 plads over de mest populære skønhedsoperationer. Denne operation bliver ofte lavet i forlængelse af et større vægttab. Hvis du har været rigtig overvægtig og taber dig over en forholdsvis kort periode, vil huden ikke kunne følge med, og derfor ender man med løst maveskind.

4. plads – Brystreduktion
På en 4. plads, har vi brystreduktioner. Denne operation fortages ofte af helbredsmæssige årsager. Hvis du render rundt med for store bryster, kan det være rigtig belastende for din ryg. Det kan have langvarige konsekvenser, og derfor vælger mange at få opereret sine bryster mindre.

3. plads. – Fedtsugning
Fedtsugning indtager 3. pladsen, og det er oftest også af helbredsmæssige årsager. Mange forbinder en fedtsugning med et alternativ til at motionere og spise sundt. Men det er vigtigt at understrege, at det er det slet ikke. En fedtsugning bruges kun i de tilfælde, hvor fedtdepoter ikke kan forsvinde ved de almindelige vægttabsmetoder.

2. plads – Brystforstørrende operationer
Indenfor brystoperationer er brystforstørrende operationer den mest fortrukne. Brystforstørrende operationer kan ske ved et saltvandsimplantat eller et silikoneimplantat. I Danmark benytter vi i højere grad silikoneimplantater, da de føles og ser mere naturlige ud på kroppen.

1. plads – Løft af øjenlåg
Den mest populære skønhedsoperation i Danmark er løft af øjenlåg. I takt med at man bliver ældre, kommer ens øjne til at hænge betydeligt mere. Dette er først og fremmest utroligt irriterende, men samtidig er det heller ikke særlig flatterende.

Forhåbentligt var denne artikel nyttig, hvis du selv overvejer at få foretaget en skønhedsoperation. Det vigtigste er at du har overvejet din beslutning grundigt, og bruger tid på at finde det helt rette behandlingssted.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online