Gaveguide: disse julegaver kommer til at hitte i år

22. november 2018

Forældre, bedsteforældre, kærester, mænd, koner, venner og veninder begynder efterhånden at efterspørge ønskesedler til den forestående jul. Supermarkederne er klar med julegodterne, der popper så småt store juletræer frem på byernes torve og pladser, julelysene begynder at blive tændt og før vi ved af det er det den 24. december og tid til at spise lækker mad i overflod, danse om juletræet, hygge i familiens skød og åbne julegaver. Men hvad skal man dog ønske sig i gave?
Her kommer en guide til, hvad der vil hitte blandt mange på ønskesedlen i år.

Oplevelser
Det har længe været en alletiders idé at give en oplevelse i gave, og i år er ingen undtagelse. Ved at ønske sig eller give oplevelser, sikrer man sig mindeværdige gaver, som vil blive husket i lang tid fremover. En oplevelse kan være alt lige fra en lækker middag, øl-smagning, en tur i luftballon eller måske ud og køre go-cart. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

Til boligen
Uanset om du lige er flyttet i ny bolig, eller om du har boet samme sted i længere tid, findes der altid ting, man kan ønske sig til boligen. Måske vil du gerne have udskiftet dit stel, og kan dermed ønske dig det flotte og elegante Royal Copenhagen stel, eller måske trænger dine vindueskarme til lidt ekstra hygge i form af smukke lysestager.

Selvforkælelse
Det er altid skønt med selvforkælelse, men hvor ofte forkæler vi os selv med en tur i spa eller en lækker massage? Selvforkælelse i forskellige afskygninger er gode ønsker til dig, der har alt andet hvad du skal bruge, men som godt kunne have brug for en dejlig massage. Skal du give gaven, men har ikke råd til en massage, kan du fikse en fin kurv med diverse produkter til selvforkælelse derhjemme – fodbadesalt, bodyscrub, duftlys og ansigtsmaske for eksempel.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online