4 måder at se yngre ud

20. november 2018Bare ved at bruge få midler kan du sørge for at dit udseende forbliver ungdommeligt – og at du føler dig ung inden i. Denne artikel har fokus på hvordan du kan forlænge dit unge udseende ved hjælp af midler indefra og ud.

Brug solcreme året rundt
Største delen af rynker som man får, stammer fra solens stråler. Danskere glemmer ofte at tage en ordentligt mængde solcreme på eller også bruger vi en creme med alt for lav solfaktor. Det har både sundhedsmæssige risiko i form af kræft, og forværrer dit ansigts furer.

Reglen er at du skal bruge en hel håndfuld af solcreme til at dække din krop og huske de høje faktorer specielt på skuldre, brystet, og i ansigtet. Det forebygger nemlig fremtidige rynker og beskytter mod cancer.

Etabler en balanceret livsstil
Du bør have en balanceret og sund livsstil hvis du vil beholde dit unge udseende for cellerne fornys indefra og ud. En sund træningsrutine, nok med søvn og en næringsrig kost gør store underværker i forhold til ungdommelighed og også når det kommer til sundhed.

Træning behøver ikke være super intenst, men du bør stræbe efter at dyrke motion en til to gange om ugen for at holde en frisk glød i kinderne. Det er godt for kroppen at motionere og strække ud så du får et godt blodomløb, der stimulerer celledannelse.

Hvis du har problemer med at få nok vitaminer og mineraler gennem din kost, kan du med fordel bruge kosttilskud. Forskellige vitaminer hjælper mod forskellige ting, men blandt andet A, B og E-vitaminer styrker cellerne i din hud, hår og negle samt sænker aldringsprocessen.

Slip af med usunde vaner
For at vedligeholde dit unge ydre skal du overveje om du har nogle usunde vaner som spiller ind, specielt i forhold til din kost. Stimulanser som koffein, rygning, alkohol og sukker bidrager nemlig til nedbrydningen af cellerne i din krop, heriblandt proteiner som kollagen og elastin der findes i din hud.

Desuden er det generelt ikke særlig godt for dine tænder at indtage disse ting, og kan let nedbryde dem hvis du ikke får bugt med vanerne tids nok.

Du kan bekæmpe vanerne ved at skifte til mindre usunde alternativer som at udskifte kaffe med te, der hjælper på konservering af kroppens celler og ælder den langsommere. Kombineret med en balanceret livsstil kan dette have stor indvirkning på dit udseende.

En lille smule hjælp
Hvis du ikke har noget i mod betalt hjælp, kan du med fordel undersøge forskellige kosmetiske indgreb der bidrager til fast hud og færre rynker. Det er blevet mere acceptabelt at få foretaget kosmetiske behandlinger og derfor er et væld af skønhedsklinikker dukket op.

Undersøg klinikkernes registreringer inden du booker, da de helst skal være godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed og have erfarent personale.

For eksempel har specialklinikken Inviocare, som tilbyder flere typer kosmetiske behandlinger, registreret og godkendt af styrelsen uden nogen form for anmærkning. Det betyder at du kan opleve et højt fagligt niveau og de bedste typer af behandlinger hos klinikken.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online