Fotoudsmykning skal sprede ro og hygge i ErhvervsCentret

8. november 2018

Efterårets og vinterens mørke og ustadige vejr med blæst, regn og måske sne er uundgåeligt på vej. Og så er det rart at komme inden døre og blive mødt af fotografier med motiver fra naturen og stranden ved Køge Bugt. Billederne er taget og fremkaldt af Michael Dyrberg, der i dag er selvstændig fotograf. Fra november og året ud kan fotografierne i både sort/hvid og farver ses i ErhvervsCentrets fællesarealer i Greve på Korskildelund 6.

63-årige Michael Dyrberg, der oprindelig er uddannet jurist, har altid været fascineret af at fotografere. Lige fra han var barn, har han holdt af at fotografere motiver ude i naturen omkring og langs Køge Bugt, hvor han er opvokset og stadig bor. Specielt træer er hans yndlingsmotiv. Som lille dreng lånte han forældrenes kamera, og i 1972 fik han sit eget første spejlreflekskamera. Siden da har han udskiftet det 19 gange. 

- Jeg har altid været vild med at indfange et smuk motiv ude i naturen og langs den brede sandstrand, vi er så heldige at have her på Sydkysten, siger Michael med et smil, da han indfinder sig i ErhvervsCentret for at sætte sine fotografier op på væggene. 


Han fortæller, at fotografierne før har været udstillet i A-fys i Solrød og lige er blevet taget ned af væggene hos et af de lokale biblioteker. Nu glæder han sig til at udstille i ErhvervsCentret. Det har han ventet på i halvandet år, fordi der er mange, der gerne vil udstille i ErhevrvsCentret.

- Jeg oplever, at det er utrolig afslappende og afstressende at begive sig ud i den friske luft med kameraet i hånden og lade sig overrumple af virkeligheden og finde et motiv og formidle en stemning og historie om stedet. I gamle dage, hvor du brugte rigtig film i fotoarbejdet, var der ikke noget bedre end at komme ind i mørkekammeret og finde fremkaldervæsken frem, siger Michael. 

Sprang ud som professionel fotograf i en moden alder
Det er først i en moden alder, at Michael sprag ud som professionel fotograf. Karrieren tog i den spæde ungdom en drejning, hvor jobbet kom til at handle om at sælge flyvemaskiner, taxaflyvning og senere elektroniksoftware i Danmark og Norge. Men siden 2013 har han for alvor ville leve af at fotografere. I dag sælger han til både virksomheder og private. Han er også fast husfotograf for den lokale erhvervsforening Greve-Solrød Erhverv. Så han er altid at finde med et kamera i hånden til faglige netværksmøder og sociale arrangementer i Greve og Solrød. 

- Jeg har mange fotoopgaver for lokale virksomheder, der har brug for billeder af medarbejdere og produkter til deres hjemmeside og andre reklameformål. Jeg fotograferer også meget til events og fester, fortæller Michael.      

De udstillede fotografier i ErhvervsCentret kan smykke både kontor og hjem. De kan bestilles og leveres i forskellige formater fra 40x50 cm til 70x100 cm. Der kan frit vælges mellem sort-hvid eller i farve. Fotografierne printes på kvalitets fotopapir, signeres og monteres i standard rammer.  

- Jeg har det godt med at være blevet selvstændig i en moden alder. Jeg hygger mig ved at prøve at leve af det, der altid har været min hobby, slutter Michael.

Fakta om Michael Dyrberg fotografi
For udstilling, salg, spørgsmål eller andet kan du kontakte Michael på mail: michael@dyrberg.dk eller telefon: 2068 5583. Du kan se mere på hjemmesiden: www.michaeldyrbergphotography.dk og www.michaeldyrbergfotografi.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Sjællands lokale EU-kandidat kommer til Solrød 1. maj

22-04-2019
Marianne Vind besøger Solrød

Chris Anker Sørensen gæster Solrød Cykling

22-04-2019
Chris Anker Sørensen besøger Solrød Cykling og du er hermed inviteret med.

Nu starter Solrød FC ny årgang

22-04-2019
Vores nye årgang 2014 starter træning 25 april 2019 kl. 16.30-17.30

International Brætspilsdag

22-04-2019
Er du tosset med brætspil og har lyst til at spille med familie og venner, så skal du med til International Brætspilsdag på Solrød Bibliotek.

Foredrag med Katrine Gisiger - Slip for følelsesmæssig spisning

22-04-2019
Hvis du kender til at spise når du keder dig, er træt, stresset, irriteret eller ked af det, så kunne dette foredrag være noget for dig. Foredraget handler om hvad der sker, når vi oplever ubehagelige følelser eller fornemmelser, der kan dulmes med mad eller søde sager.

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online