Hør hvad der sker i din lokale kirke

5. november 2018

Søndag den 11. november kl. 12 er der menighedsmøde og let frokost i Solrød Strandkirke. Her har du mulighed for at høre, hvad du egentlig får for dine kirkeskattekroner.

Flere medlemmer af menighedsrådet vil være tilstede og fortælle om det seneste års aktiviteter i Solrød Strandkirke og Solrød Kirke og derefter kort gennemgå årets regnskab og næste års budget. Du kan også få et indblik i menighedsrådets fremtidsplaner.
”Vi er heldige at have mange aktiviteter i sognet. Bl.a. konfirmeres hvert år ca. 160 konfirmander, der optager meget plads i Solrød Strandkirkes lokaler i løbet af året. I år er der otte hold konfirmander hver onsdag, så underviserne er nødt til at tage to af holdene med op i Solrød Kirke og undervise dér. Pga. den store aktivitet i sognet er der planer om at bygge ud ved Strandkirken”, fortæller menighedsrådsformand Arne Nielsen.

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Sognecafé i Havdrup Sognehus

11-07-2019
Tirsdag d. 16. juli, inviterer Havdrup Sognehus til sognecafé fra kl. 10:00 til kl. 12:00.

Find fred og ro i kirken

11-07-2019
Sommeren er over os, og for Solrød Strandkirke og Solrød Kirkes vedkommende betyder det en mere stille periode.

Magisk midsommeraften i præstegårdshaven

01-07-2019
Et par hundrede fandt vej til en virkelig dejlig aften "med det hele" i præstens smukke have i Havdrup.

Find fred og ro i kirken

27-06-2019
Sommeren er over os, og for Solrød Strandkirke og Solrød Kirkes vedkommende betyder det en mere stille periode. Lokalerne er ikke længere fyldt af aktive konfirmander, minikonfirmander, som gennem leg, historier og kreative aktiviteter i kirken lærer kristendommen bedre at kende, og kor, som øver sig omkring et flygel.

Thereses sange om sorg

24-06-2019
Døden har det med at bryde ind og tage liv uden først at banke på. Det efterlader de pårørende i et tomrum, hvor spørgsmålene er lige så mange som de manglende svar.

Sankt Hans aften i Præstegårdshaven i Gl. Havdrup

17-06-2019
Kom til Sankt Hans aften i Præstegårdshaven i Gl. Havdrup, søndag d. 23. juni kl. 19-22.

Gudstjeneste med frokost og fællessang

13-06-2019
Når påske og pinse er forbi, begynder et halvår uden højtider og fester i kirken. Det er trinitatis-tiden, hvor man fejrer den treenige Gud: Fader, Søn og Helligånd. I den tid handler prædikenerne tit om hverdagen og det gode kristenliv.

Sange om sorg i Jersie Sognehus

13-06-2019
Dit liv bliver aldrig det samme igen, når du mister et betydningsfuldt menneske. Det er svært at forklare, hvad du går igennem til andre der ikke har prøvet det og det kan føles ubeskriveligt ensomt.

Sommeren kommer...

13-06-2019
Og her i Solrød Strandkirke rykker rengøringen ind for at lave en hovedrengøring af kirkerummet, og håndværkere for bl.a. at sætte lamel gardin op for de høje vinduer i sideskibet - det glæder vi os til!

Sommerkoncert med gospelkoret Joyful Noise

06-06-2019
Joyful Noise, det glade gospelkor, holder traditionen tro en festlig sommerkoncert i Solrød Strandkirke lørdag den 15. juni kl. 15:00.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online