Kom til netværksbar med Casper Blom og bliv inspireret til meget mere

11. oktober 2018

Hvad fik en ung knægt til at starte en virksomhed med brugte golfbolde? Mød Casper Blom, som nu er blevet 26 år, men som allerede er en meget erfaren iværksætter og en af ophavsmændene bag iværksætterkonferencen Seedster i Marbella, som også den succesfulde iværksætter Jesper Buch fra DR-programmet Løvens Hule står bag.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til Netværksbar på Korskildelund 6 fredag den 26. oktober 2018 fra kl.14.00-17.00.
Alle er velkomne – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft egen virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.
 
- Muligheder, netværk og inspiration til at få succes med forretningen er kodeordene for vores næste arrangement i ErhvervsCentret. Vi glæder os til være vært for en netværksbar en fredag eftermiddag, hvor mange kan afse tid til at blive tanket op med ny viden og energi og gå på weekend med nye bekendtskaber, som måske ender med at blive værdifulde, fortæller Dorte Kjærgaard. Hun har taget initiativ til netværksbaren, fordi hun har spottet et behov for det i sit arbejde som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.


 
Hvordan gør du din internetvirksomhed større og bedre – få input fra Casper Blom
Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil Casper Blom fortælle sin inspirerende historie om, hvordan brugte golfbolde satte gang i hans karriere som iværksætter i en tidlig alder. 
 
- Det særlige ved Casper er, at han som 15-årig udviklede sin egen webshop Billigegolfbolde.dk, som hurtigt gav en million i omsætning. I dag har han mange bolde i luften arbejdsmæssigt, og han kan på sit CV bryste sig af, at han mester E-handel, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Facebookannoncering, konverteringsoptimering og Sociale Medier, først og fremmest Facebook. Vi har spurgt ham, om han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fx fra dem, der gerne vil gøre deres internetvirksomheder større og bedre. Det har han heldigvis takket ja, tak til, siger Dorte og fortsætter:


 
- Casper vil også komme ind på, hvad han i dag bruger en stor del af sin tid på sammen med Jesper Buch – nemlig iværksætterkonferencen Seedster, hvor der hvert år deltager hundredevis af danske iværksættere. Her får iværksættere og ejerledere fyldt værktøjskassen op over flere dage, fortæller Dorte.

Læs mere her: www.casperblom.dk og www.seedster.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online