Budget 2018

8. oktober 2018

Dit og mit Solrød har nu fået et budget der rækker de næste fire år frem . Det er godt for alle os der bor i Solrød Kommune.

Vi tre Venstre-folk med sæde i Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget har særligt meget at glæde os over.

Budgettet sikrer uændret serviceniveau med enkelte målrettede forbedringer fx genindførelse af rengøring minimum hver anden uge hos visiterede ældre. Endvidere tager de såkaldte demografipuljer højde for, at vi kan imødekomme de udfordringer der er ved, at vi Solrød’ere bliver ældre og ældre.

På anlægssiden sker der mange ting over de kommende år:

Vi sætter ekstra skub i processen med et Strandens Hus, så vi forhåbentlig kan se frem til, at tage første spadestik i løbet af 2020 – det bliver en stor ting for Solrød.

Vi har fået præciseret at udbygningen af Solrød Idrætscenter skal være i form af en såkaldt 20×40 hal. Vi har desværre været nødt til, at udskyde byggestart på ubestemt tid, da vi er afhængige af grundsalgsindtægter, dette for ikke at slå bunden ud af kassebeholdningen.

Vi går igang med en omdannelse af Biblioteket således at det bliver et naturligt samlingspunkt for kulturelle arrangementer.

Derudover har vi for første gang budgetteret med en kunstgræsbane til sportslige aktiviteter i Havdrup. Ganske vist først om nogle år. Men det er på, og det bliver til noget.

Som særligt fokusområde er det aftalt at vi skal se på, hvordan vi bedst sikrer boliger til vores ældre borgere, som gerne vil skifte det større parcelhus ud med en mindre bolig – i denne proces skal vores Ældreråd naturligvis indrages.

Alt i alt et budget som er i tråd med det program som Venstre i Solrød gik til valg på sidste år, og som i høj grad medvirker til, at gøre “Dit og mit Solrød” til det bedste sted at leve og bo.


Ivar Haugaard-Hansen

Jane Noer

Henning Arlofelt Petersen

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online