Vi er flyttet tilbage til ErhvervsCentret og føler os hjemme

8. oktober 2018

Til december er det ti år siden, at Tina Møller med en kompagnon stiftede firmaet Eltident fra et kontor i ErhvervsCentret, dengang det hed Udviklingspark Øresund. Det var småt med kunder i begyndelsen. De første år som ny virksomhed i implantatbranchen var seje, fordi finanskrisen satte ind i 2008. Det betød, at firmaet skulle passe på pengene. Så Eltident rykkede ind i en erhvervsejendom, de allerede selv ejede. Men nu er tiderne blevet bedre. Firmaet er vokset og har fået solgt erhvervsejendommen. Derfor er Eltident lige flyttet tilbage i Greves lokale erhvervshus, og det valg fortryder Tina og hendes kolleger ikke. Hun kalder det nye liv som selvstændig for ´Vidunderligt – ligesom at starte på en frisk´.

Tina og hendes kompagnon Elsebeth Harbo har sammen med medarbejderne brugt det meste af sommeren på at tømme den gamle erhvervsejendom og gøre klar til at flytte ind i to store, lyse kontorer på første sal i ErhvervsCentret. De er glade for at være blevet en del af det fælles kontormiljø på Korskildelund 6 i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og med udsigt til marker og græssende køer. Her får de ro til at koncentrere sig om deres forretning, nu hvor de er kommet på plads i de nye rammer med nye skriveborde og reoler, fortæller Tina. 


- Det er en vidunderlig følelse at være tilbage i ErhvervsCentret igen. Vi føler os hjemme. Det er ligesom at starte på en frisk. Vi kan virkelig godt lide at være her. Det er hyggeligt at være her, og så gør det da ikke noget, at man har ”opgraderet” ErhvervsCentret med fx lækre mødelokaler, sofaer, hjørnestole, pejs, levende lys og grønne planter. Og så skal vi heller ikke længere bruge tid og energi på alt det praktiske, og det er også rart, at der altid er en nabo i huset, du kan få en snak med, understreger Tina og fortsætter: 

- Vi sætter også pris på, at vi og vores kunder har nemt ved at finde en parkeringsplads ved ErhvervsCentret og kan komme hurtigt hertil i bil, så vi ikke spilder lang tid på vej til og fra arbejde, selv om vi selv bare bor i Mosede. Faktisk er der kun een af vores ansatte, der ikke bor i Greve Kommune, siger Tina, der arbejdede som bankrådgiver, inden hun i 2008 valgte at blive selvstændig. 

Eltident er vokset gennem årene og ansætter nye medarbejdere
Gennem årene er Eltident vokset støt og rolig og er i dag blandt de største leverandører af tandimplantater samt materialer og maskiner til tandkirurgi i Danmark. Firmaet har fået fem medarbejdere på lønningslisten og er ved at ansætte yderligere en person, fortæller Tina. Hun har daglig kontakt med kunderne, der består af tandlæger og dentallaboratorier fordelt over hele landet.

- Der er en hård konkurrence inden for vores område. Men vi mærker heldigvis en stigende efterspørgsel efter vores produkter, der er med til at øge folks livskvalitet. Efter krisen er der kommet flere penge i hænderne på folk, og det er de færreste, der vil gå rundt og afsløre manglende tænder, når de smiler. Også ældre, der fx mangler alle tænder, kan få glæde af vores implantater, der kan forsynes med et ”tryklås” system, som holder protesen fast i kæben, så man igen kan spise æbler og rå gulerødder, siger Tina. 

Hun glæder sig over, at firmaet har fået vind i sejlene og er vokset fornuftigt gennem de sidste år. 

- Vi lever på vores 24/7 service. Vi er altid til at få fat på, både på en søndag eftermiddag og i sommerferien. Vi leverer normalt fra dag til dag, og vores kunder kan også selv komme og hente produkterne her hos os i ErhvervsCentret, fortæller Tina og uddyber: Vores mål er at få omsætningen til at vokse med 50 procent over de næste år. Derfor investerer vi i firmaets fremtid ved at ansætte nye folk.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online