Logistikkompagniet høster endnu engang hæder med en CSR-pris

8. oktober 2018

Grevevirksomheden Logistikkompagniet, der har hovedkontor i ErhvervsCentret, har netop vundet CSR People Prize 2018.

Prisen kom bag på stifteren Carsten Moberg, selvom Logistikkompagniet gennem årene har fået masser af anerkendelse for at fremstå som det gode eksempel for andre, der ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Gennem årene er det både blevet til en gazelle fra Dagbladet Børsen i 2014, Greve Erhvervspris 2015 og to CSR-priser i 2016 – den ene magen til den pris, som virksomheden lige har modtaget. Logistikkompagniet vinder CSR People Prize 2018 for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.  

- Jeg sad på bagerste række under prisuddelingen forleden og havde slet ikke forberedt en takketale, da jeg ikke regnede med, at vi ville vinde prisen igen, fortæller Carsten Moberg, der stiftede Logistikkompagniet i 2009. Han tilføjer, at han godt kan forstå, hvorfor Logistikkompagniet vinder i år, idet begrundelsen er, at virksomheden har stort fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til at uddanne lagermedarbejdere.


Logistikkompagniet sætter Greve på Danmarkskortet
Greves borgmester synes, prisen er velfortjent. Hun vurderer, at Logistikkompagniet sætter Greve på landkortet ved at fremstå som det gode eksempel på en social ansvarlig virksomhed, der lykkes med at rekruttere ledige på kanten af arbejdsmarkedet og fastholde dem.        

- Vi er glade for og stolte over at have en visionær erhvervsmand som Carsten Moberg i spidsen til at drive en social ansvarlig forretning her i Greve Kommune. Vi har som kommune et rigtig godt samarbejde med Logistikkompagniet om at få både flygtninge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet videre i et job, de magter. Derfor fik virksomheden også Greve Erhvervspris for et par år siden. At virksomheden nu får endnu en pris er velfortjent, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef supplerer:

- Logistikkompagniet går foran ved at vise, at det kan lade sig gøre både at tage et socialt ansvar og drive en kommerciel virksomhed i vækst. Det kan forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at gå samme vej, siger erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Carsten Moberg forklarer, at det er en del af virksomhedens DNA at rekruttere borgere på kanten af arbejdsmarkedet for netop at fremstå som en redelig og attraktiv arbejdsplads med en mangfoldig medarbejdergruppe. 

- Vi forsøger at afhjælpe de problemer, der er i samfundet. For os falder det helt naturligt at rekruttere de her mennesker. De vil gå langt for os, fordi vi gør en ekstra indsats for at give dem en hånd med. Det gør vi i et tæt samarbejde med Greve Kommune og andre kommuner via jobprøvning, praktik og løntilskud. Det er ikke guld og grønne skove, vi får ud af at det. Vi bruger ressourcer på selv at uddanne vores mentorer, der støtter de her mennesker undervejs, forklarer Carsten Moberg.   

Om Logistikkompagniet
Logistikkompagniet er ekspert i at løse små som store opgaver inden for lagerarbejde, fx finde de rigtige personer til fx at tømme containere, sætte labels på varer og pakke displays. Logistikkompagniets hovedkontor ligger i ErhvervsCentret. Her holder ledelsen og administrationen til. Men hovedparten af de knapt 100 medarbejdere arbejder ude på kundernes lagre her i lokalområdet.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online