Få en fleksibel kontorplads i ErhvervsCentrets nye Business Lounge

4. oktober 2018

Greves populære erhvervshus tilbyder nu et nyt fleksibelt kontorfællesskab. Konceptet giver selvstændige erhvervsdrivende adgang til at arbejde efter behov i et åbent eller lukket kontormiljø i fællesskab med andre virksomheder på Korskildelund 6 i et af Greves mest eftertragtede erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen.

Erhvervsdrivende, der vælger at blive en del af fællesskabet i ErhvervsCentrets Business Lounge, får adgang til et professionelt full service koncept, hvor de efter behov kan arbejde fra en fleksibel eller fast skrivebordsplads i et åbent eller lukket kontormiljø, alt efter hvad der passer den enkelte bedst. 

- Mange virksomheder, medarbejdere, kunder og gæster har deres daglige gang i ErhvervsCentret, og det skaber liv, dynamik og forretning i ErhvervsCentret. For at flere kan få gavn af det professionelle miljø til at arbejde, holde møde, deltage i arrangementer og skabe værdifulde relationer til andre virksomheder, markedsfører vi nu vores Business Lounge koncept. Vi har fået nogle henvendelser fra erhvervsdrivende, der ikke nødvendigvis har behov for et kontor hver dag og heller ikke en fast plads. Mange er meget på farten og har opgaver ude hos deres kunder. De ønsker ikke en binding men en fleksibel kontorplads, da de ikke ønsker at betale til et kontor, som står ubrugt hen. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde en ideel kontorløsning til den enkelte virksomhed og håber, at de erhvervsdrivende med behov for en arbejdsplads i Greve vil tage godt imod det her tilbud, der er unikt for lokalområdet, siger Tina Charlotte Koeffoed, der er daglig leder af ErhvervsCentret. 


Hun tilføjer, at mange erhvervsdrivende fortæller, at de oplever en synergi af at blive en del af et unikt miljø med andre ligesindede og værdsætter de netværksmuligheder, som opstår, når man er mange virksomheder samlet under et tag. For det betyder nye forretningsmuligheder, nye kunder samt nye venskaber:

- Vi henvender os til mange af dem, der fx til daglig arbejder meget fra hjemmeadressen og holder møder ved køkkenbordet. De kan se det her som en mulighed for dem. Vores erfaring er, at det for mange er en fordel at komme ud og sidde sammen med andre ligesindede. De har brug for at komme ud i et inspirerende miljø. Det giver basis for faglig sparring og muligheden for at skabe værdifulde kontakter.

ErhvervsCentret – et godt sted at have en kontorarbejdsplads når behovet er der
Når man som virksomhed bliver en del af ErhvervsCentrets Business Lounge, kan man arbejde i flere forskellige områder. Der er eksempelvis områder med almindelige borde, højborde og loungeområder med lænestole og sofaer samt lukkede kontorer med en fast skrivebordsplads alt afhængig af den enkeltes ønsker og behov. Inkluderet er gratis kaffe og te, trådløst internet, adgang til print, kopi og scan, adgang til loungeområde med mulighed for køb af forplejning, udendørs terrasse i tilknytning til kantineområde, adgang til at booke mødelokaler og gratis parkering.

- Vi vil gøre alt for at give vores kunder og deres gæster en god oplevelse og professionel service, så de kan koncentrere sig om deres forretning, fortæller Henriette Sindlev Andersen, der til daglig er ansvarlig for husets drift og indretning. Hun og det øvrige personale i ErhvervsCentret sætter en ære i, at huset fremstår imødekommende og pænt:

- Hyggen og den særlige ånd, vi har i huset, kan mærkes af alle, både dem der bruger huset i hverdagen hver dag eller af og til, men helt klart også af gæster og øvrige besøgende. Vi håber, at mange vil tage godt imod vores nye kontorkoncept, så ErhvervsCentret summer af liv og god energi, siger Henriette.

Læs mere om vores Business Lounge: https://erhvervscentret.greve.dk/kontor/business-lounge/

Se video om vores Business Lounge: https://youtu.be/wUXy3T-t-vQ

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online