Kvindelige former er det nye sort

25. september 2018
Op igennem 00’erne kunne man se reklamer med modeller, der var så tynde, at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt deres helbrede var i orden. Dette billede af, hvordan en kvinde skal se ud, har dog ændret sig mere og mere siden da. Hvor man førhen – som nævnt – gik efter et look, hvor man var tyndere og mere markeret, er tendensen nu, at man gerne må se naturlig ud, hvilket blandt andet betyder, at det absolut ikke gør noget, hvis man har nogle kvindelige former og lidt ekstra kilo på sidebenene.

Drop selvkritikken
Det er nok de færreste kvinder, der ikke har haft kriser over, at ens bagdel har set for stor ud, eller at man stikker ud de forkerte steder. Disse selvkritiske tanker kan man dog godt lægge på hylden, hvis man skal tro på den tendens, man ser i reklamer, modemagasiner etc. Faktisk forbindes kvindelig skønhed såsom former som et tegn på sundhed og høj frugtbarhed hos mange mænd. Det hele hænger sammen med det kvindelige kønshormon østrogen, der påvirker hormonfølsomme steder på kvindekroppen, hvilket giver de bedste betingelser for at gennemføre en graviditet. Østrogenet fordeler ekstra fedtdepoter på strategiske steder såsom bagdel, bryster og lår, hvilke er punkter, der kan få urinstinket frem i mænd.

Komfortabel og moderigtigt tøj til kvinder med former
Med de kvindelige former kan man dog godt opleve, at det kan være svært at finde tøj, der både er moderigtigt og samtidig ikke strammer de forkerte steder. Derfor kan det være en god idé at kigge efter tøj, der er lavet til store kvinder – eller plus size kvinder, som det også kaldes. Dermed kan man føle sig langt mere tilpas i hverdagen, hvis man har tøj, der sidder godt og samtidig ser godt ud. Klik her for at se moderigtig og komfortabelt tøj til store kvinder.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online