Klubmesterskab 2018 i Solrød Cykling

24. september 2018

Så blev klubbens stærkeste rytter i tre dicipliner kåret. Der blev kørt tre afdelinger der hver i sær er vigtig at mestre for at være en god stærk cykelrytter. De tre afdelinger bestod i enkeltstart, handicapjagt og teknikøvelser.

Hvilket betyder at du for at kunne kalde dig den stærkeste rytter skulle du kunne mestre alle tre dicipliner. Nøjagtig som i et etapeløb er det ikke nok at være god til at køre opad.

De tre afdelinger blev gennemført med masser af stærke ben og ikke mindst god humor. Det sidste giver ikke point men er mindst lige så vigtigt som resten. 


Brian Ahmt Larsen og Anne Pfeifer var klart de stærkeste i kampen mod uret. I hadicapjagten hvor det også handlede om taktisk snilde gik sejren til Pauli Bøttker og Betina Bjerregaard. Den sidste af afdelingerne nemlig teknik tog familien Jørgensen sig af da Marianne vandt hos kvinderne og Niels hos mændene.

Den vigtigste diciplin, dog uden for pointregnskabet, skete om aftenen i form af årets klubfset, til hvilken der kun var vindere. 

Tak for en fantastisk aften og tillykke til de to stærke Klubmestre, Keld Ørum og Betina Bjerregaard.


Flere har spurgt hvor den pragtfulde buffet kom fra. Den kom såmænd fra Krohns Køkken, hvor du let bestiller maden til din næste festlige lejlighed.


Kilde: Solrød Cykling


Flere artikler

Ligabronzen blev sikret

18-04-2019
Der var aldrig for alvor tvivl om resultatet, da SSB onsdag aften mødte et afbudsramt Vendsyssel-hold i kampen om tredjepladsen i badmintonligaen.

Flotte DM-resultater til ungdomspillere

11-04-2019
De forgangne to weekender er der blevet afholdt DM for alle ungdomsrækker. I alt stillede 46 af klubbens spillere op, og det resulterede i flere medaljekampe, end klubben havde turde håbe på.

Årets spiller i U15 - Katrine Vang Rasmussen

08-04-2019
Traditionen tro har Badminton Denmark kåret Årets Spiller i de forskellige årgange. I U15 gik den fornemme hæder til vores egen Katrine Vang Rasmussen.

Danmarks bedste 2. hold

08-04-2019
Tirsdag d. 2. april tog Solrøds 2. hold den korte tur til Greve for at spille sæsonens sidste holdkamp mod deres 2. hold i 1. division.

Jersie Håndboldklub blev Sjællandsmestre

08-04-2019
GULD til vores U14 piger også endda på hjemmebane. Mange gange tillykke til vores dygtige piger og deres trænere, der har lagt mange timer i diverse haller.

Sommersæson i SGF åbner snart

04-04-2019
Nu kommer foråret snart og med det går også sommersæsonen i Solrød Gymnastikforening i gang. Tilmelding til sommersæsonen starter mandag den 8. april kl. 16:00.

Jumping Fitness i Solrød Gymnastikforening

01-04-2019
Sidste weekend var Tine og Anja på Jumping Fitness kursus og blev uddannet Jumping Fitness instruktører. Jumping Fitness foregår på små trampoliner. Vi starter allerede hold her i sommer sæsonen.

NBA Junior kom til Solrød

28-03-2019
Solrød Comets havde æren af at afholde NBA Junior basketstævne i Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening afholder Solkysten opvisningen

28-03-2019
Om lidt under to uger (Søndag d. 7. april) afholdes den årlige Solkyst opvisning som altid i samarbejde med DGI Midt- og Vestsjælland Gymnastik og Fitness.

SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren

28-03-2019
Tirsdag den 26. marts, var dagen hvor Solrød 2 spillede deres 2. sidste holdkamp i slutspillet. Modstanderen var Århus AB 2, som lå på sidstepladsen i slutspillet. Vi vidste inden kampen, at vi kunne sikre os pladsen som Danmarks bedste 2. hold, hvis vi kunne formå at få alle 3 point. Så alle spillere var helt klar fra start.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online