Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20. september 2018

Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake


De vildeste dansetrin står på menuen i uge 39 for skoleelever fra 0.-10. klasse hos danseskolen Love2dance i Solrød Strand. "Skolerne danser" foregår mange steder rundt i landet i uge 39 og er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for børn Aktiv Året Rundt. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake, når de i uge 39 er budt ind til "Skolerne Danser" hos Love2dance.

Fokus er på at have det sjovt, mens der kommer masser af sved på panden. Samtidigt får børnene mulighed for at prøve dans af som mulig fritidsaktivitet.

"Skolerne danser" er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er støttet af Nordea-fonden. Projektets mål er, at børnene opnår sundere vaner og oplever, at det kan være sjovt at være sund.

Gode og sunde vaner grundlægger vi nemlig i barndommen, så filosofien er, at "Skolerne Danser" sammen med projektets mange andre "idrætsdage" kan give lyst til mere.

- Vi vil gerne vise alle de muligheder, der er for at dyrke sport i Danmark. Der er ikke kun håndbold og fodbold, men også golf, floorball, kampsport, kajak og meget andet, som vi også laver events på hen over året. Målet er, at der kommer flere børn i idrætsforeningerne, så børnene får varige sunde vaner, siger projektleder Anders Flaskager fra Aktiv Året Rundt.

I år deltager 366.687 børn fra hele landet i Aktiv Året Rundt. Det svarer til godt to tredjedele af alle Danmarks skolebørn. Projektet har rod i UC SYDs nationale videncenter KOSMOS (KOst, MOtion og Sundhed), som hører til på UC SYDs campus i Haderslev.

TID OG STED
Mødested: Solrød Center 28, 1. sal, 2680 Solrød strand
Tidspunkter:
Mandag den 24. september klokken 9-12
Tirsdag den 25. september klokken 9-11
Onsdag den 26. september klokken 9-10 og 11-12
Torsdag den 27. september klokken 9-11
Fredag den 28. september klokken 9-13

Lokal kontakt: Fritz Wehner, Love2dance, 60 60 40 40
Arrangører: UC SYD og De Danske Danseskoler

FAKTA OM AKTIV ÅRET RUNDT

Arrangør: UC SYD
Støttet af: Nordea-fonden
Nationale initiativer: Sundhedsugerne, Skolerne Danser, Skolernes Find Vej Dag, Skolebrydedag, Skolebordtennis, Skolernes Floorballdag, Skolernes Klatredag, Skolernes Rugbydag, Skolernes Kampsportsdag, Skolernes Tennisdag, Skolernes Squashdag, Skolernes Golfdag, Skolernes Ultimatedag, Skolernes Badmintondag, Skolernes Cricketdag

Hjemmeside: www.aktivaaretrundt.dk
Antal skolebørn: 366.687
Mød os også på Facebook
Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online