Få professionel hjælp til miljøsanering

18. september 2018

Nogen gange har man brug for assistance til miljøsanering
Hvad end man er erhvervsdrivende eller privat, så kan man sommetider have brug assistance til miljøsanering. M.L. Larsen hjælper gerne med opgaver inden for miljøsanering i Roskilde og andre områder på Sjælland, så man kan være sikker på, at alt er sikkert i ens hjem eller bygninger, man ejer.

Der er især fokus på miljøsanering i ejendomme, som er blevet opført i 1950’erne til 1980’erne, men det betyder ikke, at der ikke også kan være skadelige stoffer i nyere bygninger. Det er altså vigtigt, at man får hjælp til miljøsanering af sin ejendom, hvis der er mistanke om, at der kan være nogle skadelige stoffer.

M.L. Larsen hjælper med at gå ind og løse opgaven, mens deres fokus altid er på sundhed og sikkerhed, så man får det bedste mulige resultat. Arbejdet omfatter blandt andet afladebehandling af de overflader, som indeholder miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Man kan ofte finde stofferne i maling, fuger, termoruder, vinyl og andre steder, så det er vigtigt, at man er opmærksom. Er man i tvivl om, hvad en miljøsanering helt konkret indebærer, så kan man altid søge hjælp og rådgivning fra M.L. Larsen, som er professionelle inden for området.

Farlige stoffer som findes i stort set alle ældre bygninger
En miljøsanering kan bruges til at fjerne farlige stoffer, som blandt andet tit befinder sig i lidt ældre bygninger. Man laver ofte miljøsanering inden for stoffer såsom PCB, asbest, bly og skimmelsvamp, hvilket næsten altid kan findes i de gamle bygninger.

Helt op til midten af 80’erne, har man for eksempel brugt asbest, fordi det ikke kan brænde, og derfor har fungeret rigtig godt som byggemateriale. Problemet er, at asbest kan forårsage kræft og asbestose, fordi der er nogle asbestfibre, som sætter i sig dybt i lungerne. Det er blot et eksempel på materialer, som kan have en skadelig effekt på en, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på om, man har materialer af farlige stoffer.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online