Hurra mere plads til at lege og lære....

13. september 2018

Skolen er udvidet med 30%


Jersie privatskole har henover sommeren udvidet med 30%, så nu får vi endnu mere plads til at lege og lære. Legende let læring er jo netop skolens motto, hvor vi sætter en ære i at møde vores elever i øjenhøjde og skabe rammer, oplevelser og indlæring der er tilpasset det enkelte barn.

Vi har oplevet en enorm interesse og vækst i antallet af nye elever på tværs af alle årgange over det sidste år. Vores filosofi er legende let læring, det betyder blandt andet at vi anerkender at børn er forskellige, og ikke mindst har forskellig indlæring – det kræver plads og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere. Og det har vi på Jersie Privatskole.

Vi er og vil altid være en lille skole, hvor vi med meget dygtige lærere og nu masser af plads til at lære og lege. Vi elsker at lege og lære i vores egen lille grønne oase i Jersie Landsby, tæt på hele Solrød. Her kan vi nu forsætte med at skabe oplevelser for vores børn.

At vi er en lille skole betyder vi kan fastholde vores gode traditioner såsom en årlig hyttetur for alle skolens elever med leg, hygge og socialt samvær på tværs af årgange, vi hejser flaget ved fødselsdage for hvert barn, vi holder temauger på tværs af årgange samt involverer forældre og landsbyen til Halloween, Julebasar m.m.

Vi tilbyder små klasser, hvor man efter skole kan fordybe sig i valgfag, og det er vores elever vilde med. Efter skoletid vrimler vores gulve med robotter, som børnene på vores robotlinie selv programmerer. Vi fordyber os i valgfag som "design og mode" eller arbejder med "film og medier". Det er 100% frivilligt men meget populært blandt vores elever.

En stor tak til Borgmester Niels Hörup for at indvie og fejre udvidelsen af vores skole, samt endnu en gang at overrække skolen det grønne flag, som et bevis på at skolen i undervisning såvel som i dagligdagen har fokus på miljøet. Borgmesteren klipper snoren til udvidelsen fredag den 14. september klokken 1230, og Pressen inviteres til at deltage i begivenheden. Kontakt evt. skoleleder Johnny Larsen (adm@jersieprivatskole.dk eller 53 71 59 01)

//Bestyrelsen Jersie Privatskole


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online