Elever fra Uglegårdsskolen ”snuser til golf”

13. september 2018

Omlagt uge i uge 36


Uglegårdsskolen havde valgt i uge 36 at omlægge undervisningen, så alle skolens 1250 elever havde fokus på motion og bevægelse – ”en idrætsuge”. En uge, hvor eleverne også fik mulighed for at stifte bekendtskab med de mange forskellige idrætsgrene, som findes i Solrød Kommune.

Dette var for at give eleverne viden og glæde ved motion og bevægelse i dagligdagen samt en indsigt om de mange forskellige kommunale muligheder, der er for at dyrke sport udenfor skoletiden. En anden vigtig pointe er at give børn og forældre mulighed for aktivt at deltage i en klub eller forening.

Solrød Golfklub fik en henvendelse fra Uglegårdskolen, om der var lyst og vilje til at tage del i dette samarbejde. Casper Duncan, der underviser i idræt, kontaktede Solrød golfbanes ejer, Flemming Hyveled, om elever fra skolen kunne få lov til at komme på besøg på Solrød Golfbane og gøre brug af banens faciliteter.

Baneejeren var straks med på ideen og gav stafetten videre til Solrød golfklubs Pro Træner Simon Holmes, om han ville være primus motor for at tage del i Uglegårdsskolens ”idrætsuge” på Solrød Golfbanes anlæg.

Simon Holmes indgik herefter i et et samarbejde med flere af Solrød Golfklubs medlemmer, som frivilligt tilbød deres hjælp med afvikling af den daglige træning af eleverne.

Hver dag i uge 39 fra kl. 8.00-10:30 har et hold på 25 glade elever været sammen med en lærer fra Uglegårdsskolen på Solrøds Golfbanes træningsanlæg. Her fik de fik mulighed for at blive trænet i at ramme den lille hvide kugle på banens drivningsrange og få golfbolden op at flyve. De var på putting-green, hvor de blev undervist i at få bolden puttet i hul på færrest slag.

Til sidst fik børnene mulighed for at chippe bolde ind til en green.

Solrød Golfklubs Pro Simon Holmes giver udtryk for, at det var nogle fantastiske dage, hvor der var megen glæde at spore blandt børnene, når de forlod Solrøds golfanlæg efter et par timers undervisning.
Som et forsøg har Solrød Golfklub givet børnene et tilbud om et 3 måneders prøvemedlemskab sammen med en forældre i perioden oktober-december 2018.

Tilbuddet inkluderer frit spil på Solrøds Golfbanes 18 huls bane samt træning af klubbens Pro Træner Simon Holmes, hver lørdag fra 10:00-11:30.

Endvidere vil der blive afholdt 2-3 informations/undervisningsaftener. Det hele vil blive afsluttet med en juleturnering med spisning og selvfølgelig præmier.
Kontaktperson er Pro Træner Simon på telefon 23 32 82 22 eller Golfklubbens formand Pia Hansen på 20 67 99 40

Tilbuddet er givet i håb at trække unge såvel som ældre spillere til Solrød Golfklub og give dem en mulighed for at dyrke en idræt ude i det fri og være med i et socialt fælleskab – et foreningsliv.
Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online