Få inspiration til at styrke din karriere som leder

13. september 2018

Som leder er du vant til at være på toppen, træffe selvstændige beslutninger og sikre, at medarbejderne når deres mål. Du ved, at din fornemste rolle er at gå forrest, vise vejen og kontinuerligt performe på højt niveau. Men hvordan sikrer du, at du selv er klar til næste skridt i din karriere og kan få effektiv og kompetent hjælp til at udvikle dine personlige kompetencer? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et morgenmøde om personlig udvikling og karriereudvikling for ledere.

ErhvervsCentret i Greve inviterer til et gratis morgenmøde om personlig udvikling og nye karrieremuligheder hos ledere tirsdag den 9. oktober, 2018, kl. 08.00-9.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig primært til topchefer, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.


- Vi sætter fokus på personlig udvikling og karriereudvikling for ledere, da vi gerne vil prøve at skabe et inspirerende og tillidsfuldt rum, hvor lokale ledere kan mødes og få et netværk med andre ligesindede. Vi vil gerne sætte fokus på de personlige muligheder og barrierer, som skal tænkes ind i planlægningen af en erhvervskarriere. Det kan føles vanskeligt og ensomt at være højtplaceret leder, fordi man ikke har andre i organisationen, man kan gå til med svære spørgsmål. Men der er professionel og individuelt tilpasset erhvervspsykologisk hjælp at hente til fx at håndtere og bearbejde kriser også for ledere. Det budskab vil vi gerne ud med, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, der faciliterer arrangementet, og som til daglig arbejder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret. 

Hvordan udvikler du dig frem mod nye mål for din karriere?
Til arrangementet møder deltagerne erhvervspsykolog, cand. psych., Christina Kanstrup, der har mere end 20 års erfaring med karriereudvikling og personlig udvikling af topledere i små, mellemstore og stor danske og internationale virksomheder. Hun har siden 2008 været selvstændig med firmaet Mind Connection, som tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning inden for Executive Transition, Executive Development og Executive Career Development. Hun arbejder både med lederudvikling, udvikling af lederteams, direktioner og bestyrelser og med opsagte ledere. Christina har lige udgivet ledelseshåndbogen ”Du er fyret – Tillykke! Executive Transition – Din nye begyndelse”. 


På morgenmødet i ErhvervsCentret vil hun dele rundhåndet ud af sin viden om karriereudvikling for ledere og personlig udvikling, når man som leder er i krise. Hun vil tage udgangspunkt i konkrete cases eksemplificeret med teorier, metoder, personlige udviklingsprocesser og psykologiske reaktionsmønstre. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.   

- Jeg har gennem alle årene været optaget af at give topledere et individuelt tilpasset rådgivningsforløb i et fortroligt og tillidsfuldt læringsrum. Jeg er også optaget af at give alternative bud på den traditionelle tilgang til executive outplacement ud fra erhvervspsykologiske erfaringer og metoder, fortæller Christina Kanstrup og fortsætter: I mit oplæg vil jeg blandt andet komme ind på spørgsmål som: Hvordan opbygger du et stærkt Personal Brand og udvikler dit netværk optimalt? Hvordan håndterer du mest optimalt forandringsprocesser som leder? Hvilken type coach kan du med fordel vælge, hvis du ønsker at skifte spor? Hvilke klassiske faldgruber bør du undgå, hvis du mister dit job? 

Hvis du vil med til inspirationsmødet, skal du tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside under arrangementer: 

Hvis du vil vide mere om Christina Kanstrups virksomhed Mind Connection, kan du læse mere her:  http://mindconnection.dk 

Hendes ledelseshåndbog kan du læse mere om her: https://www.saxo.com/dk/du-er-fyret-tilykke_christina-kanstrup_haeftet_9788797064306


PROGRAM

08.00: Velkommen, v Dorte Kjærgaard, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret

08.05-9.30: Hvordan bliver du ved med at være den bedste udgave af dig selv som leder, hvordan kommer du styrket gennem kriser, og hvordan opbygger du nye mål for din karriere? v Christina Kanstrup, indehaver og erhvervspsykologisk rådgiver af konsulentvirksomheden Mind Connection.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online