Søger du nye udfordringer?

11. august 2018

Golf kan spilles gennem hele livet

Golf er en sport, der vedvarende giver nye udfordringer - uanset om du er øvet eller nybegynder.
Med en golfkølle i hånden vil du opleve dage, hvor alt går lige, som det skal, og dage, hvor du virkelig bliver udfordret. Golf udfordrer nemlig både dit temperament, din teknik og ikke mindst din fysik. Golf kan spilles gennem hele livet, og uanset hvilket niveau du ønsker at spille på, så dystes der på lige vilkår for alle.

En social naturoplevelse
Golf er en oplagt mulighed for at skabe nye bekendtskaber eller styrke relationen til venner, kolleger og familiemedlemmer. Blandt landets mange golfklubber vil der altid være mulighed for at finde en eller flere spillepartnere, hvor I sammen kan udfordre hinandens styrker og svagheder på golfbanen. Det er en helt særlig oplevelse at se banens smukke natur omgivelser sammen en tidlig morgen eller i aftenens skumringstid. Trænger du omvendt blot til lidt ro efter en lang arbejdsuge, så er golf også en oplagt soloaktivitet.

For din sundhed
På en almindelig golfrunde vil du nemt kunne bevæge dig mellem 5 og 10 kilomenter, uden at det føles besværligt. Med gennemsnitligt 50 golfrunder om året, får du cirka 350 ekstra kilometer i benene på årlig basis. Golf styrker derudover ikke kun din fysiske kunnen men i høj grad også din mentale sundhed, når din koncentration og opmærksomhed rettes mod et vigtigt slag.

Kom godt i gang
Det kræver ikke nødvendigvis meget at blive helt klar til at spille golf. Det anbefales dog at investere i et fornuftigt sæt golftøj samt egne golfkøller og dertilhørende taske. Golfbolde kan ofte lånes eller lejes hos golfklubben.

Undersøg markedet for det bedste udstyr til en pris, der passer dig. Du kan også låne penge til nyt golfudstyr. Så er det blot at komme i gang og melde dig ind i din nærmeste golfklub. Det værste, der kan ske, er, at du bliver bidt af det.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online