Konservative får igen to mandater i byrådet i Solrød

10. september 2018

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde, der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange perioder var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere, der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.


Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative, således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder.


Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det, der ligger vores to partier mest på sinde – nemlig en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød Kommune.
Hvorfor nu det?

Jan Færch udtaler: ”Mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker betyder, at det er afgørende at have en organisation, der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet, at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti, som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.


Hvad vil jeg?

Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget, der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød – for det er jo dine penge, der bruges her,” udtaler Jan Færch, der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.


Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.


Tanken om at sikre borgerne de bedste fritidsmuligheder langs hele stranden, både hvad angår etableringen af Strandens hus samt udviklingen af Carsten Rings (Konservatives) idé om en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.


Jeg skifter til de konservative, fordi: 

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestigeprojekter og arbejde for, at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative i Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er sikker på, at alle, som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte, udtaler Jan Færch, der altså nu har meldt sig ind i de konservative.


Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os

13-05-2021
20. års jubilæums show. Det for vildt! Cirkus Baldoni gæster traditionen tro Jersie Strand, Havdrup og Mosede Fort. Den 26/5 kl. 17.00 gæster de Jersie Strand, teltet rejses på Parkvej, overfor Aldi. Den 27/5 kl. 17.00 gæster de Havdrup, teltet rejses ved Hallen. Den 5+6/6 begge dage kl. 15.00 gæster de Mosede Fort, Teltet rejses på Mosede Strandvej 87.

Luksuspølser, Champagne og Grassolin i Solrød Center

13-05-2021
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver´ lørdag 26. juni kl. 11–14 i Solrød Center.

Superhelte på stribe

13-05-2021
Jeg indrømmer det – jeg æder alt der har med superhelte at gøre råt. Jeg ELSKER det. Om det er Marvel, DC eller et tredje mere ukendt univers, er jeg solgt.

Bliv fantasy-forfatter med UngSolrød

10-05-2021
Bliver du også draget af de fantastiske verdener og karakterer i tidens fantasy, både i bøger og tv-serier? På holdet fantasyforfatter hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk, designe karakterer og udvikle det der hedder plot.

Ny interviewbog om spædbarnsdød

10-05-2021
I min bog, ´Da mit barn fløj til Himmels´, har jeg interviewet 20 forældre, om tabet af deres barn under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller umiddelbart efter fødslen. De fortæller hver deres personlige historie, med vægt på det, der har gjort mest indtryk på dem.

Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

10-05-2021
Marie Brixtofte fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker.

Nu kan du komme i kulturhuset igen

10-05-2021
Vi åbner nemlig for selvbetjening mellem 08-10. Du skal fortsat vise Coronapas.

SUPER GODT ARBEJDE AF VORES SKOLER

06-05-2021
Det går godt på Solrød kommunes 3 folkeskoler – Havdrup skole, Uglegårdsskolen og Munkekærskolen.

2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

06-05-2021
2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online