Konservative får igen to mandater i byrådet i Solrød

10. september 2018

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde, der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange perioder var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere, der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.


Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative, således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder.


Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det, der ligger vores to partier mest på sinde – nemlig en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød Kommune.
Hvorfor nu det?

Jan Færch udtaler: ”Mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker betyder, at det er afgørende at have en organisation, der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet, at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti, som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.


Hvad vil jeg?

Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget, der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød – for det er jo dine penge, der bruges her,” udtaler Jan Færch, der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.


Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.


Tanken om at sikre borgerne de bedste fritidsmuligheder langs hele stranden, både hvad angår etableringen af Strandens hus samt udviklingen af Carsten Rings (Konservatives) idé om en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.


Jeg skifter til de konservative, fordi: 

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestigeprojekter og arbejde for, at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative i Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er sikker på, at alle, som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte, udtaler Jan Færch, der altså nu har meldt sig ind i de konservative.


Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online