Surt liganederlag mod TSS

10. september 2018

Der var drama for alle pengene, da SSB´s ligahold torsdag aften gæstede sidste års sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

Begge klubber var kommet fra ligapremieren med tre point på kontoen, så alt tydede på, at der ventede et tæt opgør. En forudsigelse, der skulle vise sig at holde stik.

I første runde var det Solrøds Felix Burestedt, der udfordrede hjemmeholdets Toby Penty. Første sæt var tæt og lå flere gang på vippen, men i sidste ende var det Penty, der snuppede de afgørende point og sættet med 21-23. I andet sæt virkede det somom, at Burestedt manglede det nødvendige overskud, og han måtte hurtigt se hemmebanefavoritten opbygge et solidt forspring, der blev fastholdt hele vejen til sejr på 12-21.
I damedoublen var det til gengæld SSB-parret Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson, der var i teten fra første bold mod Olga Morozova og Amanda Högström, der uden de store dikkedarer blev kørt over med cifrene 21-11 og 21-9. Dermed 1-1 i holdkampen.

Skade bremsede Blichfeldt
Derefter var det tid til Damesingle og mix. I singlen var der tale om et opgør mellem Danmarks for tiden to bedste i form af hjemmeholdets Line Kjærsfeldt og Solrød Mia Blichfeldt, som især de senere år har leveret en perlerække af vilde opgør mod hinanden. Også denne gang blev der lagt hårdt fra land i et første sæt, hvor det dog generelt var Kjærsfeldt, der var en smule foran hele vejen til sætsejr på 19-21. Herefter overtog Blichfeldt taktstokken og tog andet med 21-16 til trods for, at hun gradvist blev hæmmet af en skade i armen. En skade, som desværre også betød, at tredje sæt blev en kort fornøjelse. Uden at Blichfeldt var i stand til at yde modstand kunne TSS-spilleren således spadsere sejren hjem på 3-21.

I mix'en var det Jeppe Bay Madsen og Johanna Magnussen, der skulle forsøge at udfordre hjemmeholdets Fredrik Søgaard og Selena Piek. Det gik fornuftigt i første sæt, der dog blev tabt med de tætte cifre 19-21. Men efter pausen gik det helt galt for det unge Solrød-par, der måtte indkassere et nederlag på 5-21. Dermed var TSS foran med 1-3 i holdkampen.Tilspidset HS-drama
Det var derfor op til herrdoublen og 1. herresingle at tvinge holdkampen ud i et golden set.

Doublem med Niclas Nøhr og Lasse Mølhede havde da heller ikke de store problemer med at udmanøvrere TSS-duoen med Tobias Stegman Rønbøg og Søren Gravholt, der blev slået med 21-9 og 21-15.

Til gengæld måtte Hans-Kristian Solberg Vittinghus slide gevaldigt i den i hans kamp mod hjemmeholdets Marc Caljouw, før hollænderen var overvundet med 21-23, 21-13 og 21-19 i en kamp, hvor begge spillere mod slutningen så ualmindeligt slidte ud. 3-3 i holdkampen.

HK gik ned
Der var dog ikke megen tid til at trække luft for HK, som atter blev kaldt i kamp i det afgørende golden set, hvor TSS valgte at stille med en langt friskere Toby Penty. Og det kunne ses. SSB-spilleren havde svært ved at få gang i benene og haltede efter fra start og hele vejen til nederlaget på 13-21.

Dermed et ærgerligt nederlag til SSB på 3-4 i holdkampen, men trods alt et point i ligatabellen, hvor man dermed stadig hænger på topholdene.

Næste kamp for SSB bliver mandag d. 29. oktober, hvor Odensen kommer på besøg i Solrød Idrætscenter.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Ligabronzen blev sikret

18-04-2019
Der var aldrig for alvor tvivl om resultatet, da SSB onsdag aften mødte et afbudsramt Vendsyssel-hold i kampen om tredjepladsen i badmintonligaen.

Flotte DM-resultater til ungdomspillere

11-04-2019
De forgangne to weekender er der blevet afholdt DM for alle ungdomsrækker. I alt stillede 46 af klubbens spillere op, og det resulterede i flere medaljekampe, end klubben havde turde håbe på.

Årets spiller i U15 - Katrine Vang Rasmussen

08-04-2019
Traditionen tro har Badminton Denmark kåret Årets Spiller i de forskellige årgange. I U15 gik den fornemme hæder til vores egen Katrine Vang Rasmussen.

Danmarks bedste 2. hold

08-04-2019
Tirsdag d. 2. april tog Solrøds 2. hold den korte tur til Greve for at spille sæsonens sidste holdkamp mod deres 2. hold i 1. division.

Jersie Håndboldklub blev Sjællandsmestre

08-04-2019
GULD til vores U14 piger også endda på hjemmebane. Mange gange tillykke til vores dygtige piger og deres trænere, der har lagt mange timer i diverse haller.

Sommersæson i SGF åbner snart

04-04-2019
Nu kommer foråret snart og med det går også sommersæsonen i Solrød Gymnastikforening i gang. Tilmelding til sommersæsonen starter mandag den 8. april kl. 16:00.

Jumping Fitness i Solrød Gymnastikforening

01-04-2019
Sidste weekend var Tine og Anja på Jumping Fitness kursus og blev uddannet Jumping Fitness instruktører. Jumping Fitness foregår på små trampoliner. Vi starter allerede hold her i sommer sæsonen.

NBA Junior kom til Solrød

28-03-2019
Solrød Comets havde æren af at afholde NBA Junior basketstævne i Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening afholder Solkysten opvisningen

28-03-2019
Om lidt under to uger (Søndag d. 7. april) afholdes den årlige Solkyst opvisning som altid i samarbejde med DGI Midt- og Vestsjælland Gymnastik og Fitness.

SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren

28-03-2019
Tirsdag den 26. marts, var dagen hvor Solrød 2 spillede deres 2. sidste holdkamp i slutspillet. Modstanderen var Århus AB 2, som lå på sidstepladsen i slutspillet. Vi vidste inden kampen, at vi kunne sikre os pladsen som Danmarks bedste 2. hold, hvis vi kunne formå at få alle 3 point. Så alle spillere var helt klar fra start.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online