LUX GOLF MESTERSKAB for GOLFERE i Solrød & Greve Kommune

23. august 2018

SOLRODNYT.DK & Jan Pedersen, GBB præsenterer


LUX GOLF MESTERSKAB for GOLFERE i Solrød & Greve Kommune
Lørdag d. 20. oktober, Greve Golfklub  -  fra 08.00 til 17.00Arrangørgruppen Golf & Business Butler (GBB) i samarbejde med solrodnyt.dk på landets største lokale luksus golf match  -  udelukkende for golfere i Solrød & Greve Kommune: Solrød, Havdrup, Ll. Skensved
Kvinder og mænd, minimums alder 18 år

Arrangør Jan Pedersen er netop tilflyttet Solrød og står i spidsen for GBB - Nordic Group, har aftalt denne GBB matchdato med Greve Golfklub, hvor ledelse og personale glæder sig til at byde velkommen til de mange golfere  i Solrød og Greve Kommune … Greve Golfklub glæder sig også til et særdeles unikt matchkoncept, med nordens største Set Up af bannere, flag og skilte (ca. 160 i alt) samt bil udstilling, Hole in One Bil Præmie, sampling af lækre produkter og tastings boder (vin, whisky, chokolade, snack barer, etc.
Der diskes op med pokal, gavekort, green fees og smukke erkendtligheder samt lækre præmier for minimum DKK 100.000, - (i værdi)Lokale butikker og virksomheder som Skjold Burne, Optikerne v/Mia & Lisbeth på Strandvejen samt MENY Supermarked i Solrød Center m.fl. har alle valgt at støtte dagen med præmier og happenings … flere følger snart efter

Ydermere vil Ford og Volvo forhandler, Bjarne Nielsen A/S i Køge, møde op med 4-5 udstillings biler samt en vaskeægte og uforfalsket Hole in One Bil på udvalgt Par3 hul (ca. DKK 300.000,- i værdi) -  så der bliver rigeligt at spille om

Alle Solrød & Greve Kommune bosiddende golfere med DGU Kort (både kvinder og mænd over 18 år) er velkommen til at spille med, max 100 deltagere.
Først til Mølle. Tilmelding skal ske ved at maile GBB Jan Pedersen på
mail:
jan@clubselection.dk (ved spørgsmål kan der ringes på +45 52451582)

Prisen pr. person; DKK 600,- (ex drikkevarer)
Inkl. GBB Matchkoncept, Greve Golfklub greenfee, Nordens største præmiebord, præmier for min. 100.000 kr. samt Nordens største banedekoration for amatør og motions golfere, Morgenmad & Frokost, Golfrunde, inkl. Rangebolde, Indlagte Happenings, Smagsprøver, Underholdning, Hole in One Par3 hul Aktivitet, m.m.

Greve Golfklub er gået i samarbejde med arrangør Jan Pedersen og solrodnyt.dk om denne noget anderledes match. GBB konceptet har gennem de sidste 5 år og med stor succes afviklet mange flotte og prominente lux golfmatcher i førende Nordiske golfklubber; Göteborg GC, Rya GC, Halmstad GC, Bokskogen GC, Vasatorp GC, Miklagard GC, Oslo GC, Simons GC, Kokkedal GC, Aarhus GC, Silkeborg GC, Esbjerg GC, Aalborg GC, Royal GC, Juelsminde GC, Vejle GC m.fl. samt for udvalgt klientel på Mallorca’s to absolut bedste golfanlæg, Son Gual GC og Alcanada GC 

Turnerings Direktør, Jan Pedersen GBB og solrodnyt.dk glæder sig meget til Solrøds nye årlige event: LUX GOLF MESTERSKAB for GOLFERE i Solrød & Greve Kommune med afholdelse i Greve GK: En lækker golfbane der ”matcher” GBBs høje niveau på matchafvikling . Golferne i Solrød Kommune formodes at være meget kvalitets-bevidste, derfor helt perfekt at Greve GK fandt en dato til os i oktober 2018.

Både bane, klubhus, personale og den generelle tilgang til gæster er blandt det bedste og mest positive man kan opleve i dansk golf 

- Golf Manager i Greve GK, Stine Kiel Larson udtrykker stor begejstring for GBB konceptet og for den store interesse golferne i Solrød udviser for GBB dagen, matchen, maden og de mange indlagte underholdnings-elementer: ”Det er vigtigt for Greve GK at fortsætte udviklingen i den rigtige retning og med GBB konceptets ankomst og samarbejdet med Jan Pedersen og solrodnyt.dk har vi lige pludselig fået en meget stor golfmatch i kalenderen … Det er derfor glædeligt at vores golfbane står skarpere end nogensinde før og jeg ved at alle golferne i Solrød vil elske denne store GBB / Solrodnyt.dk golfturnering i Greve Golfklub.

Matchen spilles som GUNSTART, hvor alle deltagerne sendes ud på alle banens 18 huller og herefter i 4-bolde starter de således på samme tid, kl. 10.00  -  og slutter samtidigt, ca. ved 14.30 tiden. Efter runden vil der i klubhus og på terrasse blive budt på flere herlige indslag fra sponsorer og partnere (smagninger, foredrag, demonstrationer, underholdning etc.) og så skal der naturligvis opleves og nydes både den lækre ”late lunch” og den store berømte GBB præmieceremoni, hvor gavebordet bugner og vælter rundt i luksus gaver, præmier og erkendtligheder.

Tid og sted
GBB / Solrodnyt.dk LUX GOLF MESTERSKAB i Greve GK starter kl. 08.00 lørdag den 20. oktober og forventes at vare til ca. kl. 17.00, hvor der udleveres goodiebags til alle deltagerne. Det er gratis for publikum, venner, familie og klubkammerater at komme med for at heppe og nyde den flotte golfbane og de mange underholdende golfslag, m.m.
 Arrangør solrodnyt.dk og Jan Pedersen GBB, ser frem til en fantastisk golfdag

Matchledelse og turnerings ansvarlig kan kontaktes på:
Jan Pedersen, GBB Group Nordic
T: 52 45 15 82 eller mail:
jan@clubselection.dk
Flere artikler

MENY Solrød støtter op om LUX GOLF MATCHEN

15-10-2018
På vegne af Købmanden, jeg selv og alle medarbejdere i Meny Solrød: Vi er rigtig glade for at være med til at støtte op om LUX GOLF MATCHEN for lokale borgere/golfere i Greve og Solrød Kommune.

FORD forhandleren, Bjarne Nielsen A/S i Køge, deltager i LUX GOLF MATCHEN

15-10-2018
FORD forhandleren, Bjarne Nielsen A/S i Køge, deltager meget gerne i LUX GOLF MATCHEN d. 20. oktober i Greve Golf Klub.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online