Få den perfekte ferie på Rhodos

13. august 2018

Rhodos ved Grækenland er et af de absolut mest populære rejsemål hos danskerne. Den varme sol kombineret med smuk natur og venligtsindede lokalområder er den bedste feriekombination for familier, singler og venner. Læs med og bliv klogere på, hvad Rhodos har at tilbyde og hvordan du får den perfekte ferie i det græske. Læs desuden mere om ferie på Rhodos her.

Find de bedste seværdigheder
Rhodos emmer af kulturelle oplevelser og spændende historier, som bare venter på at blive opdagede. De antikke områder såsom Medieval City giver et godt indblik i, hvordan fortidens Grækenland var indrettet, og der er masser af bygninger og monumenter, der hver fortæller deres del af historien. Det er nemt at planlægge heldagsture eller udflugter eller tilmelde sig ture med en guide, som kan berette om de mange fortællinger Rhodos byder på. Er du mere til vandet, kan du vælge en rundfart, hvor du sejler langs kysten og dermed får set øen fra et andet perspektiv – måske endda under vandet, hvis du er frisk på at snorkle.

Find de lækreste strande
De lækre, hvide sandstrande, som du ellers kun ser på reklameskilte, kan du opleve fuldt ud, når du rejser til Rhodos. Blandt favoritterne er strandene i Lindos og Haraki, hvor der er nemt at komme til og lavt vand til de mindre i familien samt mulighed for at snorkle lidt længere ude, fordi vandet er helt klart. Er der brug for lidt mere fart over feltet, ligger Rhodos’ største badeland i Faliraki, hvor der er utallige vandforlystelser, der er sjove for både små og store.

Find de hyggeligste steder
Er der noget, som Rhodos kan, er det at skabe hyggelig stemning og afslappende atmosfære. Byen Lindos er særligt kendt for sit hyggelige lokalliv og de mange charmerende, græsk-inspirerede bygninger på snoede sidegader. Et andet godt bud er turistbyen Pefkos, der på trods af meget turisme er en rolig by, hvor der er gode muligheder for restaurant- og barbesøg, Har du mulighed for det, er det en god idé at leje en bil i et par dage, så du nemt kan besøge flere forskellige byer og gøre det i dit helt eget tempo.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online