Få styr på bygningsreglementet inden du bygger dit udhus

13. august 2018Alt efter hvor stort dit udhus skal være, hvor højt du planlægger at bygge det, og om du påtænker at benytte det som beboelse, er der nogle forskellige regler, du skal kende, før du begynder. Hvis du vil bruge dit udhus til beboelse, skal du for eksempel søge om tilladelse. Det er meget vigtigt at have styr på alle reglerne, inden man påbegynder sit projekt. Har du styr på det hele, kan du bedre vurdere, hvad det er for nogle materialer, du skal bruge, og hvor meget af det forskellige du skal have fat i .

Find den rette dør og få det rette udtryk
Når man bygger noget stort og permanent i sin baghave, vil man også gerne have, at det holder, og at det ser godt ud. Derfor er det blandt andet vigtigt at finde de rette døre og vinduer til udhuset. Det er ikke lige meget, hvad de forskellige dørkarme og vindueskarme er lavet af, da det danske vejr er specielt hårdt på grund af den ofte høje luftfugtighed. Og fordi mange udhuse er bygget mere eller mindre af træ, vil man ofte gerne have, at dørkarmene matcher. Det betyder, at du skal have fat i nogle vinduer og døre, der har karme af langsomtvoksende træ, der ikke giver mulighed for let indtrængen af fugt, der fører til råd. Du kan for eksempel finde sådanne udhusdøre på sparvinduer.dk.

Et orangeri – en verden af glas
I stedet for primært at lave dit udhus af træ, er der god mulighed for at nyde solen hele året rund med et orangeri, som er en type udhus, der er lavet primært af ruder. Hvis du vil have et orangeri med god isolering, sådan at der er så varmt som muligt om efteråret eller vinteren, så er det vigtigt at lave dit orangeri af energivinduer med energiruder, som holder ekstra godt på varmen.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online