Oplev Afrikas storslåede natur og få minder for livet

24. juli 2018

Afrika er et kontinent, der har utrolig meget at byde på

Den storslåede natur, der strækker sig så langt øjet rækker, kan ikke beskrives med ord, den skal opleves. Der er mange muligheder, for forskellige typer ferier, når destinationen hedder Afrika. Du kan både bestige bjerge, så som Kilimanjaro, og du har også mulighed for at sejle i kajak i floderne i for eksempel Zambia. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

De fascinerende dyr i deres naturlige habitat

Mange danskere har set elefanter, giraffer og zebraer, men det er ikke mange forundt at have set disse i deres naturlige habitat. Der er noget helt specielt i at se dyrene udfolde sig i naturen, hvor de bor. Der er flere muligheder for safari i Afrika, og nogle lande har mere autentiske muligheder for at komme til at se naturens dyr end andre. Her i blandt er Botswana et af de lande, hvor du virkelig føler, at du bliver taget tilbage i tiden og kan forestille sig, hvordan det var, da de første vesterlændinge kom dertil.

Camping i Afrika? Ja, det kan du sagtens

Umiddelbart forbinder man ikke Camping med Afrika, men mere med Danmark og de lande, der ligger i en forholdsvis tæt afstand på Danmark, men det er faktisk sådan, at du godt kan komme på camping i Afrika.

Det er dog en anden og mere eventyrlig form for camping, men hvis du gerne vil have dine børn med til kontinentet, så er det en rigtig god måde for jer som familie at holde ferie på. Afrika og safari er nemlig både for børn og voksne, og du kan derfor sagtens tage dine børn med dig, så de også kan nyde godt af de fantastiske oplevelser, der venter jeg. Med forskellige udflugter, der både er interessante for børn og voksne, er der mere end nok at tage billeder af og skrive dagbog om.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online