Så tager vi den med katten og musene endnu en gang

23. juli 2018

Jeg har været inde på det før, men det betyder jo ikke, at man ikke kan minde om, at noget ikke er helt, som det skal være. Ingen forbryder holder sig tilbage ved tanken om, at der et par kilometer væk sider en landbetjent.
Men nogle vil nok tænke en ekstra gang, hvis det er almindeligt kendt, at landbetjenten er synlig her og der og alle vegne.

Det er ikke så længe siden, at en ældre dame blev overfaldet. Det kunne nok ikke have været forpurret, men det havde nok været en lille trøst for offeret, hvis hun havde vidst, at det ikke ville tag ret mange minutter, før lovens lange arm var på pletten. Heldigvis er de fleste Solrød-borgere ganske fredelige og lovlydige, men vi ved jo ikke, hvem der tager S-toget fra nabobyerne.

På det seneste har vi oplevet tricktyveriet i centret. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvem gerningsmændene eller –damerne er. Men det er altså utroligt frækt at rende rundt og stjæle fra andre mennesker eller fra butikker, og der er ingen i nærheden til at gribe ind. Vi må virkelig bede om at få vores landpoliti tilbage.

Hulter til bulter parkering
Alle, der for nylig har været en tur i kommunens naturperle, Karlstrup Kalkgrav, vil nok have bemærket den noget alternative form for parkering, som mange praktiserer. Vel er det da irriterende ikke at kunne komme af med sin bil, når man gerne vil bruge lidt tid i det usædvanligt smukke område. Men helt ærligt. Hvis der var risiko for, at en mand i uniform kunne dukke op med en bødeblok, kunne det måske hjælpe lidt.

Jeg ved godt, jeg lyder om en gammel sur mand. Men jeg bliver irriteret over slendrian, og jeg bliver meget irriteret over slendrian, der ikke bliver påtalt.

Jeg ved også godt, at i vores smørhul kan vi leve vores liv i forholdsvis tryghed. Men bliver det ved? Tja, det kan man jo ikke vide. Men jeg vil alligevel holde fast i, at det vi være godt med noget politi under den ene eller anden form til vores område. Som de kloge siger: Stol på Gud, men lås din hoveddør.

Brian Mørch
Byrådsmedlem og Folketingskandidat.
Dansk Folkeparti.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online