Spar tid og tjen flere penge med et professionelt webbureau

1. august 2018

Små og mellemstore virksomheder bruger alt for meget tid på at opbygge og vedligeholde deres hjemmesiderAlenlange kurser, irriterende koder der alligevel bare ikke vil makke ret og desværre også ofte sådan lidt amatøragtige resultater. Sløje hjemmesider, som gode venner og bekendte måske fortæller dig er tjekkede, men som, hvis sandheden skal frem, får alt for mange potentielle kunder til hurtigt at klikke videre. Hvis de da overhovedet finder virksomhedens hjemmeside i oceanet af konkurrence hjemmesider.

Tid bedre brugt
Så spørgsmålet er altså alt for tit, om virksomhedernes tid ikke er bedre brugt på at løse kerneopgaverne omkring de produkter eller ydelser, som de er sat i verden for at producere og få ud over rampen. Om der ikke både er tid at spare og flere penge at tjene ved, at virksomheden søger hjælp hos et webbureau. Hos professionelle webdesignere og operatører med mange års erfaring i, hvordan man designer, opbygger og vedligeholder hjemmesider med brugeren i centrum til fordel for virksomhedens bundlinje.

Krav til webbureauer
Men hvilke krav skal man stille til et godt webbureau? Her er en lille huskeliste, som det er en god idé at have med, når man kaster sig ud på markedet for professionelt webdesign:

  • Har bureauet styr på teknologien? Eller med andre ord, hvor mange års erfaringer har de med de programmer som f.eks. Wordpress eller JavaScript som bruges til at designe og vedligeholde hjemmesider?
  • Forstår webbureauet at sætte sig grundigt ind virksomhedens vigtigste kundesegmenter? Hvad enten der er tale om fysiske varer som sko eller ure, eller tjenesteydelser i form af f.eks. advokatbistand eller terapi, så er en god forståelse for virksomhedens potentiale kunder alfa omega for opbygningen af en professionel hjemmeside og for det løbende arbejde med dens indhold.

Gode referencer
Har webbureauet gode referencer? Undersøg hjemmesider, som webbureauet har designet. Føler du dig godt tilpas? Velkommen? Får du lyst til at blive og klikke videre på siden?
Er webbureauet også i stand til at stå for den løbende support og drift, og kan det eventuelt også hoste din hjemmeside på en sikker server? Alt dette er vigtigt, hvis man skal sikre sig mod kiksede driftsforstyrrelser og nedbrud, eller i værste fald altødelæggende hackerangreb.
Kan webbureauet levere de ønskede resultater? I sidste ende er det vigtigst, at et webbureau er i stand er i stand til at levere de ønskede resultater i form af flere leads og salg ud af din hjemmeside, samt højere placeringer i søgeresultater.

Læs mere om vejen til en professionel hjemmeside her.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online