Økonomisk opvarmning af din bolig igennem varmepumpen

13. juli 2018

Vi bruger store summer af penge på at holde vores boliger opvarmede igennem de kolde måneder

Vinteren igennem fyrer vi op for de diverse varmekilder, vi nu engang benytter – radiatorerne, el-radiatorerne, gulvvarmen, oliefyret, gasvarmeren og brændeovnen. Det er alle forskellige bud på varmekilder til hjemmet, og de har da også alle noget specielt at byde på. Det er givetvis mere hyggeligt at varme sig op foran en brændeovn end foran radiatoren, hvorfor der altså er forskellige egenskaber ved alle typer varmekilder.

Igennem denne guide vil du introduceres for varmepumpen og dens særlige egenskaber, som i særdeleshed hører inde under miljøhensyn og økonomiske besparelser.

Varmepumpens grundlæggende funktion
Varmepumpen fungerer ved at udnytte energien omkring boligen til opvarmning af denne. Der er altså tale om en pumpe, der kan udnytte varmen både i den omkringliggende jord og luft – alt efter hvilken type varmepumpe, du installerer.

Varmepumpens økonomiske omkostninger ligger hovedsageligt i installationen, hvor det kræver en større investering at få installeret denne i hjemmet. Derefter falder omkostningerne dog gevaldigt, og du vil kunne spare læssevis af penge i det lange løb, når du får konsekvent og vedholdende opvarmning af boligen.

Lettelse af den økonomiske byrde
Når nu varmepumpen er så omkostningstung en affære at begive sig ud i, så er dette den første anke herimod. Der er dog mulighed for at få lettet den økonomiske byrde ved installationen af varmepumper. Du kan nemlig søge om tilskud til din varmepumpe hos energiselskaberne i landet. Disse er nemlig forpligtet til at bidrage til reduktion af danskernes energiforbrug, og dette kan man særligt gøre igennem varmepumpen, da denne er en utroligt effektiv varmekilde til omsætning af energi. Og så har du også mulighed for at tage et mindre forbrugslån til at hjælpe dig godt på vej.

Derfor kan du igennem varmepumpen gøre dig en langsigtet investering, som du samtidigt kan få finansiel
hjælp til at anskaffe dig. Det bliver praktisk talt ikke lettere at spare penge end dette.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online