Tilføj flere kvadratmeter til din lejlighed

9. juli 2018

Tilføj ekstra kvadratmeter til din lejlighed.


Uanset om du bor midt i en pulserende by eller om du foretrækker forstadens mere rolige tempo, så har du mulighed for at gøre det næsten umulige, nemlig at tilføje ekstra kvadratmeter til din lejlighed. Ved at investere i en altan, får du både mulighed for at kunne sidde og slikke sol eller drikke din morgenkaffe i det fri, når det passer dig, uden at skulle forlade din lejlighed. Med en altan tilføjer du også værdi til din lejlighed og det vil uden tvivl gøre den mere attraktiv, hvis den en dag skal sættes til salg.

Grønne fingre
Det er ikke længere kun forundt haveejere at kunne høste afgrøder fra egen avl. Mange altanejere begiver sig også ud i at dyrke grøntsager og bær i alt fra murerspande til kapilærkasser, til krukker og tilmed væghængte minidrivhuse - og med stor succes! Muligheden for at kunne springe ud som den næste Søren Ryge er altså også til stede, selvom du ikke har store landområder til rådighed. Sæsonens smukkeste blomster vil også være oplagt at pryde din altan med og vil ikke kun kunne glæde dig, men også alle andre, der kan se din altan. Altankasser kommer efterhånden i mange størrelser, former, farver og prislejer og kan købes i alt fra dit lokale byggemarked til din favorit boliginteriør butik. Så uanset om du vælger de klassiske altankasser og krukker eller de mere farvestrålende og finurlige af slagsen, så er der ikke længere nogle undskyldninger for ikke at kunne servere tomatsalat og jordbær med fløde hen over sommeren og pryde middagsbordet med selvsåede blomster, selvom du bor i lejlighed!

Sovetid
Småbørnsfamilier kan også nyde stor glæde ved at have en altan, specielt når de helt små i familien skal have deres middagslur og man ikke har lyst til at skulle slæbe barn og barnevogn op og ned ad trapperne eller at trave rundt i byen med barnevognen. Ved at stille barnevognen på altanen giver du barnet mulighed for stadig at få frisk luft, uden at du skal ud og gå tur og du kan satidig få slappet af eller ordnet nogle andre gøremål indenfor. Desuden er du også tæt på, når barnet vågner, og du kan også holde øje med det under luren uden at skulle løbe op og ned ad trapperne for at tjekke, hver gang babyalarmen giver lyd fra sig.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online