Sigma er landet hos Jersie Privatskole

10. april 2017

Velkommen til de nye skolebørn

Mandag den 3. april 2017 bød Jersie Privatskole velkommen til de nye skolebørn for skoleåret 2017-18. Eleverne blev mødt med sang og flag. Og selvom det altid er en stor dag for både de nye elever og skolen, når de kommende skolebørn starter, så var det en helt særlig dag, da Jersie Privatskole bød Sigma (som den nye klasse hedder) velkommen. 

Billede

Ligesom i resten af kommunen tog Jersie Privatskole i mod de nye skolebørn for 2017/18 mandag den 3. april 2017. Der har sikkert været mange sommerfugle i maven rundt omkring i de små hjem.

Og det var der bestemt også på Jersie Privatskole. Det er altid en stor dag, når de kommende skolebørn starter, men denne gang var det en helt særlig dag for Jersie Privatskole. Det var nemlig også dagen, hvor skolen kom op over 100 elever.

Billede

Gode udsigter for fremtiden
At nå over 100 elever er en vigtig milepæl for skolen. Det betyder meget for skolens økonomi, som efter nogle hårde opstartsår med udgangen af 2016 efterhånden har en fornuftig økonomi.

Der er ingen tvivl om, at skolen har skullet positionere sig i kommunen og i forhold til de øvrige privatskoler i Solrød. Men nu, hvor afslutningen på skolens 4. skoleår nærmer sig, er der en fin søgning både til 0. klasserne de kommende år og til de eksisterende klasser.

Samtidig er skolen i god dialog med kommunen om skolens fremtidige placering og dermed mulighederne for indenfor nær fremtid at kunne bygge en permanent skole i Jersie.

Om Jersie Privatskole
Vi er en lille skole med fokus på glade børn og aktiv læring på tværs af årgange.

Jersie Privatskole lægger vægt på, at eleverne har en hverdag med nærvær, tryghed og genkendelighed. Vi fokuserer på at udvikle undervisningen til den enkelte elev både fagligt, socialt og personligt. Vi har små klasser fra 0-9 klasse samt SFO til og med 5. klasse.

Se mere på www.gladeelever.dk

 


Flere artikler

LOPPEMARKED i Solrød Landsby – en tradition

18-07-2019
Så er det igen tid til loppemarked i Solrød Landsby

50 år siden månelandingen: Anders And hylder Neil Armstrong og Buzz Aldrin

18-07-2019
Den 18. juli udkommer et særligt månenummer af Anders And-bladet. Her drager Anders And, onkel Joakim og Georg Gearløs nemlig til Månen for at genstarte dens kredsløb om Jorden. Historiens danske tekster er forfattet af Heidi Skriver Olsen, som – med marketingchef Gitte Hoffmann Hansens ord – giver det danske sprog "en vitaminindsprøjtning i form af sine nye, sjove og forunderlige udtryk".

Politiet følger op på borgernes tryghed

18-07-2019
Siden årsskiftet har Midt- og Vestsjællands Politi fulgt op med over 1000 tryghedsskabende henvendelser til borgere, der på den ene eller anden måde har haft kontakt til politiet.

Strandsiden er udkommet

18-07-2019
Solrød Strands Grundejerforening

Seneste nyt fra Tatakau

18-07-2019
Her kan du se seneste nyt fra Tatakau Karate Solrød.

Rikke anbefaler: Min muse

18-07-2019
Et mystisk maleri er omdrejningspunktet for et drama mellem tre kvinder, hvis skæbner bindes sammen henover flere årtier. En storslået fortælling, der har alt hvad hjertet kan begære af drama, historie, kærlighed og spænding.

Ny inspirationsside

18-07-2019
Solrød Bibliotek har fået en ny inspirationsside, hvor du kan lade dig inspirere af bibliotekets anbefalinger, boglister, emnelister, film osv.

Sjov Sommer 2019 - Marbling Art

18-07-2019
Med farver og penslestrøg i vand kan du lære at lave de flotteste farverige marmorede mønstre på dit helt eget kunstværk. For 0.-7. klasser.

Oplev det rige fugleliv ved Staunings Ø

15-07-2019
Kom og lad os nyde den danske sommer på en dejlig tur til den fredede del af Staunings Ø

Find og reserver varer fra sofaen via WAVES App

15-07-2019
Click & Collect er en ny service, hvor kunderne hurtigt, nemt og bekvemt kan finde og reservere varer online fra butikkerne i shoppingcentret WAVES i Greve – lige når det passer dem. Når kunderne har modtaget en kvittering på, at en vare er pakket og klar, kan den afhentes i butikken inden for max 48 timer. Hermed får kunderne fordele fra både on- og offline shopping.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online