40års jubilæum på Sydkystens Privatskole

14. maj 2015

Solen skinnede fra en skyfri himmel da Jeppe og Katrine fra DR-programmet "Lille Nørd" løb på scenen på Sydkystens Privatskole i fredags, og skolens elever og forældre stod klar til at give dem en varm velkomst efter ugers utålmodige venten.

Anledningen for hele arrangementet var skolens 40-årige jubilæum. Skolen ligger i dag stadigvæk bag det gamle rådhus, det der nu er Dansk Kennelklub; men hvor den i begyndelsen lejede sig ind i lokaler her, så er der gennem årene bygget mere og mere til, så der nu kun undervises i egne lokaler. Skolen er på 40 år kun på sin tredje leder: Efter Hans Poulsen kom Jytte Bahn Petersen og nu er det så Kim Bertram, der sætter sit aftryk på skolen.

Billede

I samråd med skolens elevråd havde skolen gravet dybt i lommerne og sørget for DJ, pølsevogne, pandekagevogn, popkorn- og slushicemaskiner, hoppeborge, rodeotyr, sumobrydning, udskænkning af diverse læskende drikke samt showet med Lille Nørd.

Hele skolegården var fyldt op med glade elever og forældre, der fik det til at summe af sommer og Bakkestemning i hele tidsrummet mellem klokken 12-17.

Skolen besluttede at afholde dette arrangement for skolens eksisterende elever og deres forældre, da de alle fortjente en hyggedag iført alt andet end arbejdstøj. Det er sjældent, at vi har lejligheden til at give noget tilbage til vore elever og forældre for deres flotte opbakning og deres store engagement. Vi mødes ofte på skolens arbejdsweekender, men får her sjældent tid til at sætte os ned og hygge os. Siger skolelederen Kim Bertram.

Billede

Når der bliver spurgt til, hvordan det står til på skolen, fortæller Kim gerne hvordan Sydkystens Privatskole blev en succes tidligt i skolens historie og det stadigvæk er det. Den er selvfølgelig fulgt med tiden; dog uden at miste ånden og sine grundholdninger. Vi lægger stadigvæk vægt på, at der skal være ro i undervisningen, man taler én ad gangen, og at man sædvanligvis sidder på sin stol. Vores målsætning er, at eleverne skal gå ud med et godt fundament i alle de fag, skolen tilbyder; men især i dansk, regning, matematik, sprog og historie.

Billede

Det har været en dejlig dag, som indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi ser frem til mange gode år frem, før vi igen stabler et større arrangement på benene igen.


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online