LA pegede borgeligt

12. januar 2014

Hold dig til facts – Bent Ditlevsen


Jeg har fuld forståelse for at venstrestøtter og medlemmer har et behov for at forsvare borgmesterens handling på valgnatten og at gøre den mere spiselig.

Som i sidste uges udgave af sydkysten, hvor hr. Bent Ditlevsen har en stor trang til at bortforklare borgmesterens handling, ved at mene det er vores egen skyld.
I din indledning henvender du dig til alle 5 valgte medlemmer af de 3 partier, som står udenfor konstitueringen i den kommende byrådsperiode (Konservative, Grundejerne og Liberal Alliance), derfor mit personlige svar.

Du argumenterer for at borgmesteren handlede som han gjorde, fordi at vi havde en fælles modkandidat til Niels Hørup og at han derfor ikke havde noget valg.
Det er her filmen knækker Bent Ditlevsen, for i din iver efter at få borgmesterens valg til at fremstå som det eneste rigtige, vælger du at tilsidesætte facts og lade os fremstår som en fælles fjende.
Jeg har aldrig peget på en anden borgmester kandidater end Niels Hørup, hverken før eller under valget, det kan flere af venstres byrådsmedlemmer bekræfte, men valgte først dagen efter valget at stå udenfor konstitueringen.

Fordi jeg står udenfor er det ikke ensbetydende med at jeg er imod borgmesteren, tværtimod – han skal bare trækkes lidt til den liberale side ?

Jeg syntes at borgmesteren gør det godt og bakker ham op som borgmester, men derfra til at underskrive en konstitueringsaftale hvor han lægger kommunens fremtid i hænderne på Socialdemokraterne og SF, for at sikre sig posten uden om de tre borgerlige partier, der er langt.

Liberal Alliance vil samarbejde med alle, fra sag til sag – men har valgt ikke at lægge os på ryggen og logre med halen, alene for de økonomisk givende posters skyld.
På Facebook er det stadig flere venstre medlemmer og støtter, der fortsat tordner imod os tre og direkte finder de sider på Facebook som har end anden mening end venstre, alene for at nedgøre deres holdning, det er lidt trættende i længden – valgkampen er ovre nu….

Venstre fik flest mandater og det er naturligt at det er dem der har borgmesterposten, men jeg havde helst set at han havde udnyttet det borgerlige flertal, i stedet for den "røde løsning" som han valgte.
Dine bemærkninger i dit læserbrev om at vi skal holde op med at tude og købe en tudekiks, vil jeg springe pænt hen over, samt endnu engang pointere at jeg IKKE har en dyr strandgrund, som du påstår og ønske dig godt nytår.

Jeg har lært mere om lokalpolitik i de første 8 uger, end jeg havde frygtet at lære på fire år.

Vil du følge med i vores kamp for liberal politik i byrådet, er vi at finde på Facebook – Liberal Alliance Solrød, samt på www.la-solrod.dk

Liberal Alliance støtter hele kommunen…. Også her efter valget

Henrik Boye Jørgensen
Byrådsmedlem – Solrød kommune
Liberal Alliance

 


Flere artikler

Tillykke til folkestyret

24-06-2019
Klimatosser! råbte folketingets afgående formand til alle danskere

Forslag om Live-streaming af byrådsmøder

24-06-2019
Forslaget blev stemt ned med et brag

Ulovlighed efterfølges

17-06-2019
Ministeren for udlændinge og integration Inger Støjberg brød loven i marts 2017.

Nu skal der arbejdes

10-06-2019
Danmark mere rødt med et flot flertal

Svigt i daginstitutioner

03-06-2019
Pædagogiske svigt i flere københavnske daginstitutioner

Nej til eksperimenter

27-05-2019
Efter et godt europaparlamentsvalg er det nu tid til at fokusere på folketingsvalget

Bananrepublikken Danmark

20-05-2019
En af de største skandaler i nyere dansk finanshistorie ved at folde sig ud

Regeringens bluffnummer

13-05-2019
Ikke 17.150 personer kan trække sig ud af arbejdsmarkedet kun 800

Åbent brev til Borgmester og Byråd

13-05-2019
Pas på vores natur !


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online