Venskab og god VM-træning for 2 løbeklubber i Sydkysten

14. november 2013

Lørdag den 9. november startede mørkt og meget regnfuldt, men dette holdt ikke en flok entusiastiske løbere fra Tune IF Trim og Solrød Atletik & Motion tilbage


Efter fælles opvarmning og information om dagens træning, begav alle sig ud fra klubhuset ved Tune Hallen for at indtage den skønne natur i Hedeland.

Tune IF Trim og Solrød Atletik & Motion er begge VM-klubber, som tilbyder klubbens medlemmer målrettet træning til VM Halvmaraton i København den 29. marts 2014. Formålet med den fælles træning var dels at udfordre med hårdt bakkeløb og dels socialt samvær med andre løbere som har samme mål.

Billede

I modsætning til andre idrætsgrene, er alle løbeklubber venner med hinanden, hjælper med gode råd og deler viden. Derfor var det også en fantastisk oplevelse for Solrød Atletik & Motion at besøge Tune IF Trim og ikke mindste deres vidunderlige omgivelser i Hedeland.

Trods knap så spændende vejrudsigt, brød solen frem da træningen gik i gang. Turen gik ud mod Gasbjerget og her fik alle kærligheden og glæden ved løb at føle. Selvom det var hård fysisk træning kom alle igennem ruterne på 5 eller 10 km – og sluttede af med hyggeligt samvær i Tune IF Trims klubhus.

Billede

Fordelen med klubtræning er, at trænere har gennemført et kursus hos MotionDanmark (Dansk Atletik Forbund), og dermed får medlemmer et nøje gennemtænkt træningsforløb, hvor grundtanken er, at det skal være sjovt, udviklende og socialt. Får du lyst til at deltage i træning i klub, er du velkommen til at kontakte Tune IF Trim (Lars Skafte) på tlf. 2283 2808 eller Solrød Atletik & Motion (Jens Broed) på tlf. 4213 7932 – efter kl. 17.00.

Har du ikke mulighed for at løbe, bør du tage til København den 29. marts og give de lokale løbere opbakning til et af Danmarks største events. Dansk Atletik Forbund planlægger en oplevelse for løbere og publikum med blandt andet musik og anden underholdning langs hele halvmaraton ruten.


Flere artikler

Gode kræfter afløser gode kræfter

20-02-2020
Solrød´s kunstforening årlige generalforsamling var der udskiftning i bestyrelsen

Christinas Blomster på Strandvejen har fået vokseværk!

20-02-2020
Butikken flytter til større lokaler

Skal lokalt malerfirma vinde for 3. gang?

20-02-2020
4 x nomineringer og 2 x vinder som Årets Maler. Det´ Maleren i Køge hædres for sit kvalitetshåndværk og har nu mulighed for at vinde prisen som Årets Maler for 3. år i træk.

Bliv porcelæns maler for en dag

20-02-2020
Der vil der være mulighed for at prøve en sjov og udfordrende aktivitet, når Imerco får besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

Syng i Juniorkor

20-02-2020
Elsker du at synge? Vil du gerne være en del af fællesskabet i Jersie Juniorkor? Vi søger flere børn til vores juniorkor.

Lær at flyve en drone

20-02-2020
Vil du lære at flyve en drone?

Tak til borgerne

17-02-2020
Den kæmpestore befolkningsundersøgelse er afsluttet og nu skal resultaterne analyseres

Kom til årsmøde hos Ældre Sagen i Solrød

17-02-2020
Traditionen tro indkalder Ældre Sagen i Solrød Kommune til deres årlige årsmøde på Solrød Gymnasium. Det sker lørdag d. 7. marts kl. 13:00.

Pandekagedag

17-02-2020
Findes der noget bedre end pandekager? Nej vel!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online