Besøg borgmesterkandidaten i spisestuen

4. november 2013

De Konservative i Solrød har i denne valgkamp allerede taget flere nye kampagnemetoder i brug, herunder singwaving. Nu forsøger partiet sig også med en anden ny ting, nemlig private vælgermøder hjemme hos deres spidskandidat Hans Odder

Det er et nyt at åbne sit private hjem op for interesserede borgere, bare fordi man er lokalpolitiker, menBillede nu forsøger De Konservative i Solrød sig med konceptet – og hvis det bliver en succes, vil det fortsætte, lover det lokale partis formand:

For det første vil vi gerne lave nogle hyggelige arrangementer for vælgerne – og private hjem er altså det hyggeligste og mest autentiske sted. Derudover vil vi også gerne vise vores borgmesterkandidat fra en mere privat side, og der er hans hjem også det mest oplagte. Hvis folk i kommunen er interesserede, vil vi forsøge at gentage det, forklarer Bent Helvang, der er formand for De Konservative i Solrød.

Hans Odder selv er også meget positiv:

Jeg synes kun, det er hyggeligt at møde nye mennesker og få nye gæster i hjemmet. Hvis folk vil kigge forbi og diskutere lidt politik og høre om vores planer, så har jeg til gengæld kaffe og en bid kage klar, lover borgmesterkandidaten, der håber på fulde stuer.

Det første arrangement i rækken foregår onsdag den 6. november fra klokken 20.Billede00 til 22.00 hos Hans Odder på Gøgevej 10 i Solrød Strand. Interesserede kan tilmelde sig direkte til Hans på hans@solrodvand.dk eller 20 83 31 93.

Hans Odder
Byrådsmedlem for Konservative i Solrød.

Kilde: Konservative-solrod.dk


Flere artikler

Gode kræfter afløser gode kræfter

20-02-2020
Solrød´s kunstforening årlige generalforsamling var der udskiftning i bestyrelsen

Christinas Blomster på Strandvejen har fået vokseværk!

20-02-2020
Butikken flytter til større lokaler

Skal lokalt malerfirma vinde for 3. gang?

20-02-2020
4 x nomineringer og 2 x vinder som Årets Maler. Det´ Maleren i Køge hædres for sit kvalitetshåndværk og har nu mulighed for at vinde prisen som Årets Maler for 3. år i træk.

Bliv porcelæns maler for en dag

20-02-2020
Der vil der være mulighed for at prøve en sjov og udfordrende aktivitet, når Imerco får besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

Syng i Juniorkor

20-02-2020
Elsker du at synge? Vil du gerne være en del af fællesskabet i Jersie Juniorkor? Vi søger flere børn til vores juniorkor.

Lær at flyve en drone

20-02-2020
Vil du lære at flyve en drone?

Tak til borgerne

17-02-2020
Den kæmpestore befolkningsundersøgelse er afsluttet og nu skal resultaterne analyseres

Kom til årsmøde hos Ældre Sagen i Solrød

17-02-2020
Traditionen tro indkalder Ældre Sagen i Solrød Kommune til deres årlige årsmøde på Solrød Gymnasium. Det sker lørdag d. 7. marts kl. 13:00.

Pandekagedag

17-02-2020
Findes der noget bedre end pandekager? Nej vel!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online