Liberal Alliance Solrød er blevet stiftet & er klar til KV 2013

3. juni 2013

Liberal Alliance Solrød har afholdt stiftende generalforsamling og lokalforeningen melder sig nu klar til det kommende kommunalvalg

Der er samtidigt afholdt opstillingsmøde og den nye formand i LA Solrød; Flemming Egenhardt Nielsen, fortæller at opstillingslisten stadig er åben. "Vi forventer, at der kommer flere kandidater på listen henover sommeren og vi vil også meget gerne have flere medlemmer. Nu har vi fået startet lokalafdelingen og vi glæder os til at komme i gang med det politiske arbejde".Som spidskandidat for Liberal Alliance i Solrød siger den 48 årige Henrik Boye Jørgensen, at "Det bliver spændende at komme i gang, og vi ser frem til at vi her til sommer skal ud og føre valgkamp rundt omkring i kommunen."
"Mit håb er, at vi i de kommende år kan sætte nogle ægte liberale fingeraftryk på lokalpolitikken. Solrød er en dejlig kommune, men der er helt sikkert ting, der kunne være bedre.

"Som de fleste ved står Liberal Alliance for lavere skat, mindre bureaukrati, mere vækst og mere frihed. De mærkesager vil vi tage med os ind i det lokalpolitiske arbejde. Solrød skal være en attraktiv kommune at bosætte sig i.

Også kandidat i Liberal Alliance i Solrød, den 44 årige Torben Skernby, udtaler at kommunen står over for nogle demografiske udfordringer i de kommende år, hvor der er udsigt til, at der bliver flere ældre medborgere og med få skattebetalende tilflyttere til at medfinansiere udgifterne. Så der skal tænkes nyt og alternativt, hvis kommunen skal udvikle sig i positiv retning og LA vil derfor arbejde for, at der bliver flere Solrød borgere i de kommende år.

Liberal Alliance fik ved sidste folketingsvalg, 6,6% af stemmerne i Solrød Partiet håber på, at kunne tiltrække flere medlemmer gennem forskellige arrangementer i den kommende tid.

Hvis du vil i kontakt med Liberal Alliance Solrød, kan du finde foreningen på Facebook eller kontakte via mail på LASolrod@gmail.com


Flere artikler

Så er årets første STX- og HF-student udklækket

24-06-2019
Nu går det stærkt med alle I andre 2019-studenter, og vi glæder os til hver og én af jer.

NATSPORT - Sport & chill med vennerne

24-06-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten. Der bliver spillet basket, hockey, volley, badminton, indefodbold og meget, meget mere!

NYHED på Smeralda

24-06-2019
Ny dessert: Smag den lækre friske cheesecake fra Bertels med oreo, karamel, jordbær og vanilje.

UngSolrød starter dansehold

20-06-2019
Har du også svært ved at stå stille, når du hører god musik? I næste sæson åbner UngSolrød for et helt nyt dansehold!

Tegning & Manga med UngSolrød

20-06-2019
Tegning & Manga er et tegne-fællesskab, hvor du lærer at tegne, samtidig med, at vi har det sjovt og hyggeligt.
– Vi går undersøgende til værks, og ser på mange forskellige stilarter.
– Vi kigger også på nye trends og hvad der rør sig i tegne-verdenen.

Fyraftens Fredag med Kibsgaard and Friends

20-06-2019
Kom og vær med. Det bliver en fest! Ole Kibsgaard og Friends er musik af højeste kvalitet og bl.a. kendt fra TV 2 programmet Med på noderne.

Deltag i DM i novelleskrivning for unge

17-06-2019
Er du god til at skrive? Er du mellem 16 og 19 år eller går på en ungdomsuddannelse eller i 10. klasse? Så har du chancen nu for at deltage i DM i novelleskrivning og vinde et skrivekursus mm.

Sjov Sommer 2019: Drive-by poesi

17-06-2019
Drive-by poesi er et poesiværksted for alle og enhver, der er interesseret i at skrive. Formålet er at nedbryde skriveblokader og sende selvkritikken uden for døren.

SOMMERTILBUD på Smeralda

17-06-2019
Nyd super lækre hvidløgs dampede muslinger med pommes frites til blot 198 kr. hos Smeralda Solrød Strand.

Ny sæson hos UngSolrød

13-06-2019
I morgen åbner tilmeldingen til den nye sæson på Ungsolrod.dk


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online