Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Socialdemokratiet starter valgkampen i Solrød - debatmøde

17-09-2018
2 vigtige valg for Danmark står for døren og skal afholdes indenfor de næste 10 måneder. Socialdemokratiet i Solrød kickstarter nu valgkampen.

Tak for kaffe for en succeshistorie

17-09-2018
På en af årets smukke sensommerdage har DBC A/S, der er en af Greves hurtigt voksende firmaer, haft virksomhedsbesøg i det nye domicil på Greve Main 1. Her fik Greve Kommune fortalt virksomhedens succeshistorie over en kop italiensk kaffe. Gæsterne fik lov til selv at brygge den på en af udstillede kvalitetskaffemaskiner i det nyindrettede showroom. De kunne lide, hvad de hørte og smagte. ´Vildt imponerende´, var reaktionen fra lokalpolitikeren Morten Dahlin.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Få inspiration til at styrke din karriere som leder

13-09-2018
Som leder er du vant til at være på toppen, træffe selvstændige beslutninger og sikre, at medarbejderne når deres mål. Du ved, at din fornemste rolle er at gå forrest, vise vejen og kontinuerligt performe på højt niveau. Men hvordan sikrer du, at du selv er klar til næste skridt i din karriere og kan få effektiv og kompetent hjælp til at udvikle dine personlige kompetencer? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et morgenmøde om personlig udvikling og karriereudvikling for ledere.

Pelle Hvenegaard gæster Solrød Bibliotek

13-09-2018
Med udgangspunkt i sin nye bog "Kære Zoe Ukhona" fortæller Pelle Hvenegaard ærligt, rørende og med et glimt i øjet, om de seks år, der gik fra han og Caroline mødte hinanden, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.

Filmklub for dig på 8-13 år

13-09-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film. Kom og tag gerne dine venner med!

Fyraftens Fredag med Sticky Fingers

13-09-2018
Solrød Center inviterer til en Festlig Fyraftens Fredag d. 28. september, hvor Rolling Stones cover-bandet Sticky Fingers kommer og spiller.

Hurra mere plads til at lege og lære....

13-09-2018
Skolen er udvidet med 30%

Vil du have inspiration til at sælge til kommunerne?

10-09-2018
Ved du, hvordan en kommune arbejder og hvem, du skal tale med hvornår, når du vil sælge til en kommune? Er svaret nej, er dette seminar noget for dig! Her får du mulighed for at finde ud af, hvordan du bedst kommer indenfor i varmen i en af Danmarks største sektorer. Du møder bl.a. blandt andet to kommunale medarbejdere fra henholdsvis Greve Kommune og Solrød Kommune, der sidder med det daglige indkøb af varer og tjenesteydelser. Du kan stille spørgsmål og få gode råd om, hvordan du byder ind på opgaver. Arrangementet løber af stablen mandag den 17. september 2018 i ErhvervsCentret.

Landsforeningen Non-halal Danmark er nu en realitet

10-09-2018
Landsforeningen Non Halal har holdt stiftende generalforsamling med stegt flæsk og persillesovs på bordet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online