Kummunevalg Solrød Kommune - mens vi venter

21-11-2017
OPDATERES LØBENDE 21/11 2017

Valg i øjenhøjde

20-11-2017
Eleverne i Elevrådet og debatklubben på Køge Handelsgymnasium tog initiativ til vælger- og debatmøde i øjenhøjde. Ungdomsboliger, offentlig transport, uddannelsesmuligheder, fritidsliv og væresteder var på dagorden. Én ting kunne de unge politikere være 100 pct. enige i: Brug din stemme – og stem ungt!

Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20-11-2017
Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

JULETRÆ – GLÖGG OG KAKAO VED VINKELHUSET

20-11-2017
Lagkagehuset og Smeralda glæder sig til at byde børn og voksne velkommen i Vinkelhuset på Solrød Strandvej 66.

Dyreværnsenheden hos Midt- og Vestsjællands Politi kåret som Årets dyreven 2017

20-11-2017
Fredag eftermiddag modtog Kamilla Blume Jørgensen og Per Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politis dyreværnsenhed prisen som Årets Dyreven 2017 af Dyrenes Beskyttelse.

Vi holder hackerne ude

20-11-2017
En storstilet kampagne er i gang, så vi kan holde hackerne ude. En ny kampagne sætter spot på, hvordan vi som forbrugere selv kan gøre noget for at undgå hackning.

110 spejdere bortført til Bornholm

16-11-2017
Om aftenen fredag den 10. november mødte 110 unge fra Det Danske Spejderkorps op i Køge til det, de troede var en helt almindelig weekendtur. Kun deres 20 ledere vidste, at alle snart ville rende rundt på Hammershus på Bornholm.

Lego, programmering og samarbejde

16-11-2017
4 ugers hårdt, men samtidig spændende, sjovt og lærerigt arbejde kulminerede lørdag for 66 elever på 3. årgang fra Uglegårdsskolen på Trekroner skole. 5 lærere havde stillet vækkeuret noget før normalt på en lørdag morgen, så de kunne stå klar og tage imod alle eleverne, når de ankom til skolen kl. 8.

Kristian Jensen besøgte Solrød

16-11-2017
Mange borgere og virksomhedsrepræsentanter var mødt op i Solrød Center d. 14. november, for at møde finansministerens og høre hans syn på den aktuelle økonomiske situation. Gæsterne fik samtidig lejlighed til at høre Solrøds borgmester, Niels Hörup, fortælle om Venstres visionen for DIT OG MIT SOLRØD.

Solrøds kandidater til kommunalvalget

16-11-2017
Her kan du læse om Solrøds kandidaters mærkesager mm. til kommunalvalget d. 21. november.

Kommunekassen skal ikke afgøre livsnødvendig fysioterapi til handicappede

16-11-2017
Hvis du er helt afhængig af en bestemt behandling og træning for at kunne vedligeholde din krop, bevare dit funktionsniveau og i sidste ende leve lige så længe og godt som alle andre, så vil de færreste nok mene, at behandlingen skal afhænge af din kommunes økonomi. Økonomien afgør jo heller ikke, om man skal have en CT-scanning eller om gravide skal have et kejsersnit. Det er en sundhedsfaglig beslutning, som træffes af læger.

Borgmester Niels Hörup (V) mødte stor spørgelyst på vælgermødet i Jersie

16-11-2017
Det var en veloplagt borgmester Niels Hörup, som var til vælgermøde i Jersie forsamlingshus, hvor der var en stor spørgelyst omkring udviklingen i landsbyerne. Niels Hörup fik lejlighed til at fortælle om Venstres vision for DIT OG MIT SOLRØD, hvor der netop er lagt vægt på udviklingen i landsbyerne i Solrød Kommune.

Autoreservedelsforretning inviterede borgmesteren på rundvisning

16-11-2017
Solrødvirksomheden Brdr. Lambertsen ApS inviterede borgmester Niels Hörup til en tur rundt i virksomhedens 1000 m² store domicil, og samtidig blev der snakket om vækst og udvikling.

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Havdrup

16-11-2017
or første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Havdrup er et af de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark. Det sker ved SuperBrugsen på Skovvej 3 den 17. december kl. 10-16, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Data og AI former fremtiden

16-11-2017
Det er svært at spå om fremtiden, men det er umiddelbart det Steffen Witterseh Rasmussen gør i sit arbejde hos Microsoft. Han besøgte Køge Handelsgymnasium for at fortælle om sin karriere, siden han blev student fra innovationsretningen fra selvsamme sted i 2014.

Så skatten passer...

14-11-2017
(Valg)kampen om grundskylden i Solrød

Munkekærskolens stolte 0. klasser modtog præmie af borgmesteren

13-11-2017
0. klasserne på Munkekærskolen modtog fredag morgen 1000 kr. og en masse flotte ord fra borgmesteren, fordi de har været dygtige – og lidt heldige – i den lokale trafikkonkurrence.

De personlige stemmer afgør konservative mandater i Solrød

13-11-2017
Ved kommunalvalget i Solrød bliver det helt og aldeles op til vælgerne, hvem der skal vælges i byrådet for Det Konservative Folkeparti.

Årets lokale læreplads

13-11-2017
Landets erhvervsskoler har været i gang med at kåre lokale lærepladser inden for de merkantile og de tekniske områder for at sætte fokus på værdien af, at virksomheder tager elever. Forleden kunne Køge Handelsskole overraske XL Byg C.F. Petersen i Køge med, at de i år løb med titlen og æren lokalt.

Få succes som iværksætter med mottoet ’Be yourself’

13-11-2017
På årets sidste opstartsmøde for nye iværksættere i ErhvervsCentret kan du blive afklaret med, om du skal springe ud som selvstændig. Du får blandt andet input til, hvordan du lavpraktisk forbereder dig på at realisere din iværksætterdrøm, og du får kontakter til andre i samme situation som dig. Du får også Anita Dam Nissums personlige historie om, hvordan hun på halvandet år har skabt en forretning med salg af firmagaver året rundt. Hendes motto er: ´Be yourself no matter what they say´.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online