Erfaren direktør overtager direktørpost i Solrød Kommune

20. december 2018

Jesper Reming Tangbæk som ny direktør

Et enigt byråd har peget på Jesper Reming Tangbæk som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune.

Det bliver en erfaren mand, der overtager posten som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune. Et enigt bedømmelsesudvalg har således valgt at pege på cand.scient.pol. Jesper Reming Tangbæk til stillingen, som han træder ind i den 1. februar 2019.

Jesper Reming Tangbæk kommer fra en stilling som direktør i Dragør Kommune, hvor han siden 2014 har haft ansvaret for børn, folkeskole, social- og beskæftigelsesområdet samt borgerservice. Han har desuden en baggrund som direktør i flere andre kommuner og bringer således en bred ledelseserfaring med de kommunale velfærdsområder med sig til Solrød Kommune.”Vi har i Jesper Reming Tangbæk valgt en person, hvis hjerte banker for 0-18 års området, og som har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med udvikling og strategi. Vi er sikre på, at Jesper Reming Tangbæk kan indfri de høje forventninger, vi har til ham, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen her i Solrød Kommune,” siger Henrik Winther Nielsen, adm. direktør.

Solrød Kommunes nye direktør er valgt ud fra et felt bestående af 43 ansøgere, som et bedømmelsesudvalg bestående af både byrådspolitikere, ledere og medarbejdere i Solrød Kommune har bedømt ud fra både faglighed, erfaring og personlighed.

”Solrød Kommune har en klar og ambitiøs politisk vision for kommunens udvikling. Det samme gælder for udviklingen af kommunens folkeskoler. Det er visioner, som jeg glæder mig meget til at yde mine bidrag til. Samtidig ser jeg frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Solrød Kommunes politikere, medarbejdere og ledelse om udvikling af 0-18 årsområdet – og til at inddrage kommunens mange aktører i dette vigtige arbejde,” siger Jesper Reming Tangbæk.

Jesper Reming Tangbæk overtager posten efter Charlotte Houlberg, der 31. oktober 2018 opsagde sin stilling for at komme tættere på sin bopæl med en direktørpost i Middelfart Kommune.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Nu bindes hele Solrød Kommune sammen af cykelstier

17-01-2019
Byrådet i Solrød Kommune har vedtaget af sætte penge af til en 1,5 km cykelsti mellem landsbyerne Kirke Skensved og Naurbjerg.

Ny belægning foran Solrød Idrætscenter

14-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge 3, så skal du benytte indgangen mod nord, da den sydlige indgang er lukket.

Ny aftale mellem Østsjællands Beredskab og Falck

14-01-2019
Østsjællands Beredskab har den 14. januar udsendt nedenstående pressemeddelelse vedrørende en ny 8-årig aftale med Falck om løsningen af brandopgaven i Solrød, Greve, Høje-Taastrup, Ishøj, Vallensbæk og Stevns.

Har du din indre viljestyrke eller er du en sutsko?

10-01-2019
Videnscafe med Stine Klarskov

Østsjællands Beredskab har indgået ny kontrakt med Falck

10-01-2019
Beredskabet i Solrød Kommune kommer i højere grad til at bygge på et effektivt samarbejde mellem flere kommuner, som fortsat sikrer borgernes tryghed og sikkerhed.

Udvidelse af Solrød Biogas A/S

10-01-2019
Solrød Kommune opfordrer alle interesserede til at komme med idéer og forslag til indholdet af miljøkonsekvensrapport for projektet for udvidelse af Solrød Biogas, Åmarken 6, 4623 Lille Skensved.

Nu kan du søge om at blive nævning og domsmand

10-01-2019
Har du lyst til at være nævning og domsmand, så er det nu, du kan sende en ansøgning af sted.

Nu kommer der ny belægning foran Solrød Idrætscenter

07-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge to, så skal du benytte indgangen mod syd, da den nordlige indgang er lukket.

Borgmesterens nytårshilsen 2018

27-12-2018
Her kan du læse borgmesterens nytårshilsen 2018.

Se hvornår du får hentet affald i 2019

24-12-2018
Nu er tømmekalenderen for 2019 klar på Mit Affald.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online