Erfaren direktør overtager direktørpost i Solrød Kommune

20. december 2018

Jesper Reming Tangbæk som ny direktør

Et enigt byråd har peget på Jesper Reming Tangbæk som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune.

Det bliver en erfaren mand, der overtager posten som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune. Et enigt bedømmelsesudvalg har således valgt at pege på cand.scient.pol. Jesper Reming Tangbæk til stillingen, som han træder ind i den 1. februar 2019.

Jesper Reming Tangbæk kommer fra en stilling som direktør i Dragør Kommune, hvor han siden 2014 har haft ansvaret for børn, folkeskole, social- og beskæftigelsesområdet samt borgerservice. Han har desuden en baggrund som direktør i flere andre kommuner og bringer således en bred ledelseserfaring med de kommunale velfærdsområder med sig til Solrød Kommune.”Vi har i Jesper Reming Tangbæk valgt en person, hvis hjerte banker for 0-18 års området, og som har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med udvikling og strategi. Vi er sikre på, at Jesper Reming Tangbæk kan indfri de høje forventninger, vi har til ham, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen her i Solrød Kommune,” siger Henrik Winther Nielsen, adm. direktør.

Solrød Kommunes nye direktør er valgt ud fra et felt bestående af 43 ansøgere, som et bedømmelsesudvalg bestående af både byrådspolitikere, ledere og medarbejdere i Solrød Kommune har bedømt ud fra både faglighed, erfaring og personlighed.

”Solrød Kommune har en klar og ambitiøs politisk vision for kommunens udvikling. Det samme gælder for udviklingen af kommunens folkeskoler. Det er visioner, som jeg glæder mig meget til at yde mine bidrag til. Samtidig ser jeg frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Solrød Kommunes politikere, medarbejdere og ledelse om udvikling af 0-18 årsområdet – og til at inddrage kommunens mange aktører i dette vigtige arbejde,” siger Jesper Reming Tangbæk.

Jesper Reming Tangbæk overtager posten efter Charlotte Houlberg, der 31. oktober 2018 opsagde sin stilling for at komme tættere på sin bopæl med en direktørpost i Middelfart Kommune.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Vil du være affaldshelt i nogle timer?

21-03-2019
Så meld dig til affaldsindsamlingen d. 31. marts, hvor Danmarks Naturfrednings Forening gennemfører den årlige indsamling af affald i naturen. I Solrød Kommune gennemføres affaldsindsamlingen i samarbejde med Grønt Råd.

Solrød baner vejen for innovativt og bæredygtigt boligbyggeri

21-03-2019
Visionerne om et bæredygtigt og fremtidssikret, grønt boligbyggeri i den sydlige del af Solrød Kommune kommer nu tættere på at blive bragt til live.

Elever gav byrådet deres syn på skolelivet

18-03-2019
Byrådet i Solrød ville gerne høre om livet som skolelev i Solrød og Havdrup anno 2019. Den chance lod eleverne ikke forpasse og mødte velforberedte op til dialog.

Succesfuld sundheds-virksomhed inviterede borgmesteren indenfor

18-03-2019
Den innovative udviklings- og produktionsvirksomhed Vigor Healthcare Ltd åbnede dørene for borgmester Niels Hörup og viste frem i lokalerne i Solrød Center.

Solrød får nye genbrugsstationer i fremtiden

14-03-2019
Fra foråret 2020 skal borgerne i Solrød Kommune ikke længere køre til Greve Miljøcenter, når de skal på genbrugsstationen. Et nyt samarbejde forventes offentliggjort i marts.

Væksthuset har jubilæum: Børnenes hjælper fylder 10 år

11-03-2019
I Væksthuset er der hjælp at hente uanset, om dit barn fx tumler med sprogproblemer, mobning, angst eller har brug for hjælp til at booste sit selvværd. Nu fylder det populære hus 10 år.

Foredrag og sang med Den Syngende Konsul

07-03-2019
Jørgen Ledstrup besøger igen Solrød Bibliotek og Kulturhus

Borgerne er vilde med Borgerservice

07-03-2019
94 procent har haft en rigtig god oplevelse

Naturfag på Spil: 6. klasserne dystede i skæve idéer

07-03-2019
Det var afgørelsens time for alle 6. klasserne i Solrød Kommune. Onsdag skulle de nemlig traditionen tro til Naturfag på Spil og dyste mod hinanden i at løse kringlede natur og teknik-opgaver.

Nu tager Solrød hul på planerne om et mere levende og aktivt idrætscenter

28-02-2019
En omfattende ombygning af Solrød Idrætscenter går nu ind i den første fase, hvor der etableres et nyt, attraktivt tilholdssted til ungdomsklubben Klub 2680.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online