Kom til julekoncerter med musikskolen

6. december 2018

Musikskolens elevere skruer op for julestemningen med to koncerter

Nu får du chancen for at høre musikskolens elever spille i julemåneden – hele to gange endda. Første gang er lørdag den 8. december, hvor musikskolens bands og dem der spiller på de mere elektriske instrumenter spiller i festsalen på Solrød Gl. Skole. Anden gang er i Solrød Strandkirke den 16. december, hvor du kan lytte til de akustiske instrumenter og den klassiske musik.

”Vi glæder os meget til at se børn, forældre, bedsteforældre og andre interesserede til vores julekoncerter”, siger musikskolens leder, Jens Engberg og fortsætter:

”Julekoncerterne er nogle af de store festlige koncerter, og det er altid hyggeligt med masser af god musik. Fordi det foregår over to koncerter, er der også god tid til, at mange af vores dygtige elever kan vise, hvad de har øvet sig på i efteråret.”

Koncerten på Solrød Gl. Skole løber af stablen lørdag den 8. december kl. 15, mens den akustiske koncert i Solrød Strandkirke finder sted søndag den 16. december kl. 15.30.

Til begge koncerter vil du kunne høre store og små elever, begyndere såvel som mere og øvede, i grupper og som solister. Forældre, bedsteforældre, søskende og venner vil synge med på fællessangene.

”Og så skal vi selvfølgelig synge nogle julesange”, siger Jens Engberg.

Kom og vær med til at synge julen i gang med sang og musik.
Der er gratis entrè til begge arrangementer.


Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Vil du være affaldshelt i nogle timer?

21-03-2019
Så meld dig til affaldsindsamlingen d. 31. marts, hvor Danmarks Naturfrednings Forening gennemfører den årlige indsamling af affald i naturen. I Solrød Kommune gennemføres affaldsindsamlingen i samarbejde med Grønt Råd.

Solrød baner vejen for innovativt og bæredygtigt boligbyggeri

21-03-2019
Visionerne om et bæredygtigt og fremtidssikret, grønt boligbyggeri i den sydlige del af Solrød Kommune kommer nu tættere på at blive bragt til live.

Elever gav byrådet deres syn på skolelivet

18-03-2019
Byrådet i Solrød ville gerne høre om livet som skolelev i Solrød og Havdrup anno 2019. Den chance lod eleverne ikke forpasse og mødte velforberedte op til dialog.

Succesfuld sundheds-virksomhed inviterede borgmesteren indenfor

18-03-2019
Den innovative udviklings- og produktionsvirksomhed Vigor Healthcare Ltd åbnede dørene for borgmester Niels Hörup og viste frem i lokalerne i Solrød Center.

Solrød får nye genbrugsstationer i fremtiden

14-03-2019
Fra foråret 2020 skal borgerne i Solrød Kommune ikke længere køre til Greve Miljøcenter, når de skal på genbrugsstationen. Et nyt samarbejde forventes offentliggjort i marts.

Væksthuset har jubilæum: Børnenes hjælper fylder 10 år

11-03-2019
I Væksthuset er der hjælp at hente uanset, om dit barn fx tumler med sprogproblemer, mobning, angst eller har brug for hjælp til at booste sit selvværd. Nu fylder det populære hus 10 år.

Foredrag og sang med Den Syngende Konsul

07-03-2019
Jørgen Ledstrup besøger igen Solrød Bibliotek og Kulturhus

Borgerne er vilde med Borgerservice

07-03-2019
94 procent har haft en rigtig god oplevelse

Naturfag på Spil: 6. klasserne dystede i skæve idéer

07-03-2019
Det var afgørelsens time for alle 6. klasserne i Solrød Kommune. Onsdag skulle de nemlig traditionen tro til Naturfag på Spil og dyste mod hinanden i at løse kringlede natur og teknik-opgaver.

Nu tager Solrød hul på planerne om et mere levende og aktivt idrætscenter

28-02-2019
En omfattende ombygning af Solrød Idrætscenter går nu ind i den første fase, hvor der etableres et nyt, attraktivt tilholdssted til ungdomsklubben Klub 2680.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online