SSB rejste sig mod Aarhus AB

6. december 2018

Herresinglerne tog slæbet, da Solrød vandt en flot og vigtig ligasejr over Aarhus AB i Solrød Idrætscenter onsdag aften.

Det var ellers ikke mere end to dage siden, at holdet rendte ind i et overraskende og smertefuldt nederlag på udebane mod Højbjerg i en kamp, hvor det ikke mindst gik skævt i herresinglerne. Det skulle der laves om på onsdag aften, og missionen lykkedes på fineste vis.

Det blev dog Mia Blichfeldt, der satte den første sejr ind på kontoen efter en svingende indsats mod gæsternes Jeo Jia Min, der måtte give fortabt efter tre hårde sæt med cifrene 21-19, 18-21 og 21-15, hvor Mia for alvor satte tryk under kedlen i det afgørende sæt.

Samtidig var Hans-Kristian Solberg Vittinghus i gang med hans kamp mod Danmarks (og AB’s) unge komet, Anders Antonsen. HK har haft ualmindeligt svært ved at finde tidligere tiders gode spil frem denne sæson. Men onsdag aften begyndte tingene at spille for hjemmebanefavoritten, der især taktisk virkede somom, han havde godt styr på kampen, som han med et jubelbrøl kunne sikre sig med imponerende 21-16 og 21-19.Doubler blev delt
I herredoublen skulle hjemmeduoen Jeppe Bay Madsen og Lasse Mølhede forsøge at bremse Kasper Antonsen og Philip Seerup. Men det skulle hurtigt vise sig at blive en kamp op ad bakke, som trods flot fight fra Madsen og Mølhede gik til gæsterne med to gange 18-21.

Til gengæld var der ikke den store slinger i valsen for SSB’s svenske damedouble med Emma Karlsson og Johanna Magnusson mod Anne Katrine Hansen og Emilie Furbo. Efter et relativt tæt første sæt, der gik til hjemmeholdet med 21-16, begyndte fejlene for alvor at snige sig ind på den anden side af nettet, så Karlsson og Magnusson kunne sikre sig sejren med 21-10. 3-1 i holdkampen til Solrød.

Nilsson slog til
Dermed manglede hjemmeholdet kun en enkelt sejr for at hive holdkampen og tre vigtige point i hus. Og det skulle blive endnu en spiller, som har kæmpet med kampformen, Jacob Nilsson, fik fornøjelsen af sikre sejren. I 2. herresingle var han oppe mod David Kim Kristensen. Første sæt gik til SSB-spilleren med 21-18, og han fik også opbygget en solid føring i andet, inden der gik en smule jernhandske i det. Men denne gang lykkedes det for Nilsson at holde hovedet koldt, og så kunne den velbesøgte hal eksplodere i jubel efter sætsejr på 21-19.

Så gjorde det mindre, at Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard Sørensen måtte give fortabt i mixen mod AB’s Ben Lane og Jessica Pugh med cifrene 16-21 og 17-21.

Det kunne dog ikke ændre ved, at Solrød snuppede holdkampen med 4-2 og dermed fik et godt afsæt til de sidste kampe i grundspillet, hvor man den 29. januar tager imod Værløse i Solrød Idrætscenter inden den sidste kamp på udebane mod Gentofte to dage senere.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Flot Vinter Cup på kunsten for U11, U12 og U13

17-01-2019
Det var en flot vinterdag i lørdags hvor Solrød FC afholdte deres første version af Kunstbane Vinter Cup.

Natsport i Havdrup

17-01-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten.

Fitness Tryday

10-01-2019
Havdrup Gymnastik er med i det landsdækkende Fitness Tryday søndag d. 27/1 kl. 09:00-14:00. Kom og prøv Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning eller Yoga. Det er gratis at prøve!

Nyt fra Solrød Cykling

07-01-2019
Vi afsluttede sæsonen i Kim Høses garage hvor der var dækket op med den lækreste hjemmebagte kransekage (tak fru Høse) og lækre bløde bobler. Inden vi nåede så langt var vi på tur i 4 grader, støvregn og super godt selskab.

Dødsfald - Ole Nike

31-12-2018
2. juledag modtog vi beskeden om, at en god ven af Solrød FC, Ole Nike desværre ikke mere er iblandt os - Ole blev 67 år.

Nyt fra Jersie Håndboldklub

31-12-2018
Juleferie hjemme på sofaen foran skærmen? Det er der ikke meget af for vores U8, U10 og U14 hold.

Præmieliste Solrød FC Julekalender samt info om 8 årig rekordsælger

20-12-2018
I de sidste 4 uger har ca. 400 drenge og pige ungdomsspillere været i gang og været aktive med at sælge SFC kalenderen 2018.

Graduering hos Solrød Karate

17-12-2018
Lørdag den 15. december 2018 var der kyu- og dangraduering hos Solrød Karate Klub.

Solrød 2 - Langhøj i Hangaren

17-12-2018
Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

Støt Solrød FC når du køber nytårsfyrværkeri

17-12-2018
Fyrværkerigrossisten i Lille Skensved (Tidligere Silovej i Solrød) har lavet en aftale med Solrød FC om at alt krudt som sælges når de modtager denne flyer (billedet) så giver de 10% af det handlede beløb i sponsorat til klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online