Medaljeregn over SSB

6. december 2018

I weekenden blev der afholdt SM for ungdom, og hele 53 spillere i SSB-trøjer kæmpede løs i haller over hele Sjælland med flot opbakning fra forældre og trænere. Resultatet blev en storstilet medaljehøst til SSB.

Knyttede næver og high fives. Svedige SSB-trøjer og store smil. Der blev fightet løs i de sjællandske badmintonhaller hele weekenden, og mandag aften med, ved det årlige Sjællands Mesterskab for ungdom.

53 SSB-spillere trak trøjen over hovedet og spillede med. Lige fra U9 til U19. Og lige fra D-række til E-række.

- Det er dejligt at se, at mange af vores ungdomsspillere har lyst til at være med. Og det er fedt, vi er med i alle årgange og forskellige rækker. Lige fra nye spillere til dem, der har spillet i mange år, siger Tanya Kirschner, ungdomsformand i Solrød Strand Badminton.Der bliver meldt om masser af god stemning og opbakning ude fra hallerne.

- Spillerne er gode til at heppe på hinanden. Og de er gode til at give et klap på skulderen, når der er brug for det. Det er også dejligt at se så mange engagerede forældre, siger Tanya og fortsætter:

- Der skal også lyde en stor ros til alle de mange trænere, der knoklede løs med coaching i hallerne. Det er nogle lange dage med mange kampe og spillere, der alle har brug for opbakning. Rigtig godt gået.

Spillerne fra SSB indkasserer i alt 57 medaljer, som fordeler sig således: 
  • 30 Guldmedaljer 
  • 15 Sølvmedaljer 
  • 12 Bronzemedaljer

I kan se, hvem der vandt medaljer her.

- I SSBs ungdomsafdeling er vi meget tilfredse. Og weekendens resultater vidner om, at den strategi, klubben har lagt, er vejen frem for udvikling af morgendagens stjerner. I Eliterækkerne alene var der 23 guldmedaljer at kæmpe om, og SSB var med til at vinde de 15. Så langt kommer man ikke uden hårdt arbejde og en helhjertet indsats, slutter Tanya Kirschner.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Flot Vinter Cup på kunsten for U11, U12 og U13

17-01-2019
Det var en flot vinterdag i lørdags hvor Solrød FC afholdte deres første version af Kunstbane Vinter Cup.

Natsport i Havdrup

17-01-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten.

Fitness Tryday

10-01-2019
Havdrup Gymnastik er med i det landsdækkende Fitness Tryday søndag d. 27/1 kl. 09:00-14:00. Kom og prøv Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning eller Yoga. Det er gratis at prøve!

Nyt fra Solrød Cykling

07-01-2019
Vi afsluttede sæsonen i Kim Høses garage hvor der var dækket op med den lækreste hjemmebagte kransekage (tak fru Høse) og lækre bløde bobler. Inden vi nåede så langt var vi på tur i 4 grader, støvregn og super godt selskab.

Dødsfald - Ole Nike

31-12-2018
2. juledag modtog vi beskeden om, at en god ven af Solrød FC, Ole Nike desværre ikke mere er iblandt os - Ole blev 67 år.

Nyt fra Jersie Håndboldklub

31-12-2018
Juleferie hjemme på sofaen foran skærmen? Det er der ikke meget af for vores U8, U10 og U14 hold.

Præmieliste Solrød FC Julekalender samt info om 8 årig rekordsælger

20-12-2018
I de sidste 4 uger har ca. 400 drenge og pige ungdomsspillere været i gang og været aktive med at sælge SFC kalenderen 2018.

Graduering hos Solrød Karate

17-12-2018
Lørdag den 15. december 2018 var der kyu- og dangraduering hos Solrød Karate Klub.

Solrød 2 - Langhøj i Hangaren

17-12-2018
Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

Støt Solrød FC når du køber nytårsfyrværkeri

17-12-2018
Fyrværkerigrossisten i Lille Skensved (Tidligere Silovej i Solrød) har lavet en aftale med Solrød FC om at alt krudt som sælges når de modtager denne flyer (billedet) så giver de 10% af det handlede beløb i sponsorat til klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online