Sangaften på Lundekrog

24. juli 2011

Torsdag den 28. juli er der sangaften på Lundekrog. Traditionen tro synger vi fra højskolesangbogen, med musikalsk ledsagelse

Alle er velkomne.

Entreen er 35,- kr. dog er det gratis for museumsforeningens medlemmer. En del vælger at komme i god tid og nyde medbragt mad før sangen begynder kl. 19:00. Deltagerne synger de sange der bliver foreslået, hvis vejret tillader det vil det foregå i gården, men hvis det er regn eller gråvejr kan man være indendørs.

Der har altid været stor interesse for at være med til at synge de danske sange, mens man hygger sig i hinandens selskab.

 

En Søndag og håndarbejde.

Søndag den 31. juli fra klokken 11.00 er der noget at se på Landbomuseet Lundekrog. Birgith Moisen og Ingrid Krogh vil komme og vise hvordan man knipler og Bruno Laursen vil dreje i træ. Der er også en masse spændende udstillinger at gå på opdagelse iblandt. Se f.eks. vores store samling af minidampmaskiner, eller samlingen af redskaber til tørvegravning, skovbrug, samt tækkemandens værktøj.
Museet har åbent fra klokken 11:00 til klokken 17:00, så der er god tid til at gå på opdagelse og opleve de gamle dage. Der vil selvfølgelig være frisk kaffe på kanden hele dagen. Adressen er Ejbyvej 32, Lille Skensved. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 56 82 00 54, eller på
http://www.lundekrog.net


Flere artikler

See you in court

26-02-2015
Sådan kunne vicerektor Hans Christian Pedersen, bedre kendt som HC, snildt sige til sine 10 elever på samfundsholdet på Solrød Gymnasium, da de forlod skolens parkeringsplads den 23/2.

Engelsk teater på Solrød Gymnasium

26-02-2015
Den engelske teatertrup WHY NOT THEATRE COMPANY gæstede Solrød Gymnasium med en alternativ performance til et stort fællesarrangement for alle skolens elever, der skildrer forløbet af krigen og soldaternes oplevelser.

Lær din iPad at kende

26-02-2015
Kurset er for dig, der har en iPad og som gerne vil rigtig i gang med at bruge den. Vi fortæller om opsætningen og de vigtigste funktioner og kommer med inspiration til nye muligheder og apps. Medbring gerne din egen iPad.

Foredrag om kræft

26-02-2015
Bettina Tammaro præsentere i dette helt nye og livsændrene foredrag, sin historie om hvordan vi hver især kan styrke vores krop, sind og immunforsvar så vi kan optimere vores krop til at stå imod kampen imod kræft(kemo, stråler) og andre sygdomme.

Nyt meditationstilbud på Sydkysten

26-02-2015
Sydkystens Meditationsskole rykker ind i Køge og starter 8-ugers kursus op d. 16. marts i "Sæbeværkstedet"s hyggelige lokaler.

Konservative vil undersøge oversvømmelser i Karlstrup Mose

23-02-2015
De senere års kraftige regnskyl og dermed de store og voldsomme oversvømmelser skal undersøges omkring Karlstrup Mose

Glimmer-rysteglas på biblioteket

23-02-2015
Kom og lav dine helt egne glimmer-rysteglas

Stillingsopslag - Solrød Bibliotek

23-02-2015
Solrød Bibliotek søger økonomi- og sekretariatsperson. Se mere her.

Op på læsehesten igen

23-02-2015
En håndsrækning til ikke-læseren, der søger en vej tilbage ind i litteraturens forunderlige verden.

Drøm dig i live

19-02-2015
"Drøm dig i live!" er et inspirerende foredrag af Michael Rohde,der – med udgangspunkt i videnskaben på området – giver dig konkret input til at anvende dine natlige drømme konstruktivt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online