Sangaften på Lundekrog

24. juli 2011

Torsdag den 28. juli er der sangaften på Lundekrog. Traditionen tro synger vi fra højskolesangbogen, med musikalsk ledsagelse

Alle er velkomne.

Entreen er 35,- kr. dog er det gratis for museumsforeningens medlemmer. En del vælger at komme i god tid og nyde medbragt mad før sangen begynder kl. 19:00. Deltagerne synger de sange der bliver foreslået, hvis vejret tillader det vil det foregå i gården, men hvis det er regn eller gråvejr kan man være indendørs.

Der har altid været stor interesse for at være med til at synge de danske sange, mens man hygger sig i hinandens selskab.

 

En Søndag og håndarbejde.

Søndag den 31. juli fra klokken 11.00 er der noget at se på Landbomuseet Lundekrog. Birgith Moisen og Ingrid Krogh vil komme og vise hvordan man knipler og Bruno Laursen vil dreje i træ. Der er også en masse spændende udstillinger at gå på opdagelse iblandt. Se f.eks. vores store samling af minidampmaskiner, eller samlingen af redskaber til tørvegravning, skovbrug, samt tækkemandens værktøj.
Museet har åbent fra klokken 11:00 til klokken 17:00, så der er god tid til at gå på opdagelse og opleve de gamle dage. Der vil selvfølgelig være frisk kaffe på kanden hele dagen. Adressen er Ejbyvej 32, Lille Skensved. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 56 82 00 54, eller på
http://www.lundekrog.net


Flere artikler

Familie fra Solrød er nu alle sortbælter i karate

26-03-2015
Stoltheden var ikke til at skjule hos familien Grubb fra Solrød, da 13-årige Isabella fik overrakt det sorte bælte i karate i klubben Tatakau Karate Solrød

Bibliotekets åbningstider i påsken

26-03-2015
Solrød Bibliotek holder lukket fra skærtorsdag d. 2. april til anden påskedag d. 6. april.

Ekstraordinær tidlig lukning på biblioteket

26-03-2015
Onsdag d. 8. april lukker Solrød Bibliotek ekstraordinært kl. 15:00, da IT-systemet skal vedligeholdes.

Blodprop i hjertet

26-03-2015
Hjerteforeningens lokalkomité for Greve/Solrød/Køge byder inden for til en informationsaften om, hvordan blodpropper i hjertet opstår, diagnosticeres og behandles.

Kræmmermarked i Havdrup Idrætscenter

23-03-2015
Vores Super Springere gentager succesen fra sidste år med afholdelse af kræmmer-marked/loppemarked i Havdrup Idrætscenter.

Bliv låner på Solrød Bibliotek

23-03-2015
Alle er velkomne til at bruge biblioteket, og det er nemt at blive oprettet som låner.

K: Tyndt af Venstre at lade grundskylden stige yderligere

23-03-2015
I onsdags rykkede den mere og mere aktuelle debat om de høje grundskyldsregninger til de danske boligejere for en periode fra landets kommuner ind i folketingssalen på Christiansborg.

Solrød Gymnasium havde stor demokratidebat

23-03-2015
Fredag formiddag var en række politikere fra Folketingets partier taget til Solrød for at debattere med hinanden og ikke mindst med de mange elever på Solrød Gymnasium.

Konservative i Solrød: Kommunesammenlægning er ikke aktuel

19-03-2015
Undren over, at borgmester Niels Hörup på TV2 og argumenterer for, at Solrød Kommune skal nedlægges som selvstændig kommune

Et Campus Køge for unge

19-03-2015
Hvad skal der til for at binde de unge sammen i Campus Køge? Emnet var under behandling, da Køge Handelsgymnasiums to 2. års klasser på innovationsretningen havde Innovation Camp i uge 11.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online