3 X SANNE ER FUNDET!

14. marts 2019

Det bliver det unge skuespiltalent Andrea Heick Gadeberg, musical-skuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og sangerinde Gry Trampedach, der skal portrættere hele Danmarks Rockmama i tre forskellige aldre, når SANNE – THE MUSICAL den 19. september 2019 får danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal.

Fans af hele Danmarks Rockmama, Sanne Salomonsen, skal ikke vente længe endnu! Den 19. september 2019 er der nemlig verdenspremiere på Langkjær Entertainment og Live Nations SANNE – THE MUSICAL i Tivolis Koncertsal i København. Herefter bevæger musicalen sig ud på en Danmarksturné, der bringer den forbi både Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus. 

Nu er der så blevet sat navne på de tre skuespillerinder, der skal spille Sanne fra tre forskellige perioder i hendes liv. De tre nye Sanne’r hedder Andrea Heick Gadeberg, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Gry Trampedach, og de har hver især et helt særligt forhold til både Sanne og hendes musik.


Har allerede optrådt som Sanne

Som datter af musiker og sangskriver Nis P., har Gry Trampedach krydset veje med Sanne, lige siden hun var helt lille: ”Sanne har altid fyldt meget i mit musiske univers. Hun sang kor på én af min fars plader `7-9-13´ i 1979, og da jeg blev stor teenager i start 90´erne, dyrkede min mor og jeg især hendes engelsksprogede plader,” fortæller Gry Trampedach. I 1995 tog hun endda skridtet videre og blev til Sanne.

I 1995 blev jeg inviteret til audition på et tv-program på TV3, hvor man skulle ligne og synge som en kendt kunstner - og jeg bestemte mig hurtigt for at give Sanne et skud. Jeg endte med at vinde finalen, der blev sendt direkte d. 30. december - på Sanne 40-års fødselsdag,” fortæller hun. Siden dengang har Gry Trampedach flere gange både krydset veje og delt scene med Sanne – i flere tilfælde som korsanger til hendes koncerter landet rundt.

Selvom det ikke er dem alle, der har optrådt som Sanne endnu, er det en fællesnævner for alle tre skuespillere, at Sannes musik har braget ud af højttalerne mange timer af deres liv. Især er de alle helt vilde med Sannes vokal. ”Jeg har, siden jeg var helt lille, været stor fan af Sanne. Jeg elskede hendes musik og var enormt inspireret af, hvad hun kunne med sin stemme,” fortæller Andrea Heick Gadeberg, og også Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen husker sit første møde med Sannes stemme.

”Jeg lærte Sannes varme, hæse og helt unikke stemme at kende fra albummet ’A New York Minute’, som strømmede ud gennem ghettoblasteren på mit børneværelse. Jeg elsker den jazz’ede plade,” udtaler hun.

De glæder sig alle tre helt utroligt til at stå på scenen som hele Danmarks Rockmama, og det skal publikum i dén grad også!

Jeg forventer, at publikum bliver blæst bagover af en parade af lutter hits med Sannes navn på - det bliver så fedt!!,” siger Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen.

Om musicalen

Sanne Salomonsen er en af de mest populære danske sangere nogensinde. Siden start-halvfjerdserne har hun sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger efter hun som 15-årig havde en hovedrolle i den danske opførsel af Hair. Fra indspilninger i Abbey Road Studios og dommertjanser til X-Factor til korsang for John Mogensen - Sanne Salomonsen har prøvet det hele, med flere hundredetusinder solgte albums undervejs.

I SANNE – THE MUSICAL vil publikum komme til at møde Sanne i tre forskellige aldre. Oprørske Sanne flytter hjemmefra for at forfølge drømmen, stjerneskuddet Sanne, der topper 80’ernes hitlister, og Sanne, der møder misbrug og manipulation, der står alene i verden og må kæmpe for at forsørge sin søn. 

Holdet bag forestillingen

SANNE - THE MUSICAL er udviklet og produceret af Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab har ståetbag en række af de senere års store danske musicalhits, bla. We Will Rock YouMidt om NattenKærlighed ved Første Hik! og senest Terkel – The Motherfårking Musical.

Forestillingen bliver instrueret af Martin Lyngbo, der er en af de mest rutinerede kreative kræfter i dansk teater. Igennem 12 år som teaterdirektør for Mungo Park i Allerød og senere også Mungo Park Kolding fornyede han teaterets udtryk med en række produktioner og tiltag, der udfordrede forestillingen om, hvad et moderne teater kan. Holdet bag SANNEtæller endvidere Reumert-vinderne Benjamin La Cour (scenografi) og Line Mørkeby (manuskript) samt Joakim Pedersen (kapelmester) og Peter Friis (koreograf). I fællesskab vil holdet skabe en forestilling, der både giver plads til de mange fantastiske sange og Sanne Salomonsens dybt personlig historie, der rummer alt fra de allerstørste successer til de mørkeste øjeblikke i hendes liv.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25-03-2019
Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling

ELEVER SKAL SELV GØRE SKOLETOILETTER RENE

25-03-2019
Uhumske skoletoiletter har i en lang årrække været et problem

Vores helt eget lokale shoppenet

25-03-2019
I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Musikskolen - så meget mere end du tror

25-03-2019
Musikskolen tilbyder undervisning for unge op til 25 år, i alt fra klassisk klaver og sang til ukulele og computer musik produktion.

Tænkepauser - nu som podcast

25-03-2019
Som tænkepauser om genkendelige og vidt forskellige temaer som hjernen, kærlighed og erindring.

New Adult - de svære tyvere

25-03-2019
En genre, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er ungdomsbøger med fokus på teenageårene. I New Adult er de unge i tyverne, flyttet hjemmefra og prøver at finde sig selv med job og egne og omgivelsernes forventninger.

Farverig Fredag - Hemmelige landkort

25-03-2019
Kom og lav dit eget skattekort, som din oldemor ville have gjort det, da hun sejlede på de syv have. Vi viser hvordan man får papiret til at se gammelt ud og kommer med forslag til dekorationer. Måske kan det være et kort over din baghave eller din skole, men det kan også være helt fri fantasi.

Foredrag om blomsterløg og knolde

25-03-2019
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle.

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25-03-2019
For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Junior NBA er kommet til Solrød

21-03-2019
Stævne i Solrød idrøtscenter fredag den 22/3


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online