Emil Blücher stiller op til folketingsvalget

11. marts 2019

Når folketingsvalget inden længe afholdes, har borgerne i Solrød mulighed for at sætte deres kryds, ved Liberal Alliances lokale byrådsmedlem. Partiet har nemlig valgt Emil Blücher som opstillingslistens nr. 2, lige i kølvandet på spidskandidat Laura Lindahl.

Klar til at kæmpe for Solrød’s skatteydere
I lighed med partiets andre kandidater går Emil Blücher til valg på fire mærkesager: lavere skat, mere frihed, mindre bureaukrati og højere vækst. I tillæg hertil, har han en række lokale fokusområder. Her får særligt hovedstadsudligningen, hårde ord med på vejen.

“I 2019 skal Solrød betale godt og vel 44 millioner kroner i hovedstadsudligning.
Københavns Kommune står til at indkassere 707 millioner, i netop denne ordning. Tager man Københavns velpolstrede kommunekasse, og deres gæld væsentligt under landsgennemsnittet i betragtning, er det ikke fair at skatteyderne i Solrød, skal sende penge til København.”

Bedre vilkår for bilisterne på Sjælland
Én af de væsentlige grunde til at Emil har valgt at stille op til folketingsvalget, er at han synes, at Sjælland ofte bliver forbigået, når det kommer til offentlige trafikinvesteringer.
“Rigtig mange kender den jyske “trafikmafia”, som gennem årene har formået at få milliardinvesteringer til jyske motorveje. Set i det perspektiv, har Sjælland over en årrække været underprioriteret når det kommer til investeringer i vores vejnet.”
Emil pointerer, at rigtig mange borgere på Sjælland er afhængige af en bil, og dertilhørende god infrastruktur, for at få deres hverdag til at hænge sammen.

“Derfor er det også positivt, at Liberal Alliance har været med til at presse på, for at få sænket registreringsafgiften. Stod det til mig, afskaffede vi registreringsafgiften helt. I mine øjne bør det ikke være en luksusgode, at få råd til købe en god, sikker og miljørigtig familiebil.”Emil BlücherEmil


Flere artikler

Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25-03-2019
Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling

ELEVER SKAL SELV GØRE SKOLETOILETTER RENE

25-03-2019
Uhumske skoletoiletter har i en lang årrække været et problem

Vores helt eget lokale shoppenet

25-03-2019
I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Musikskolen - så meget mere end du tror

25-03-2019
Musikskolen tilbyder undervisning for unge op til 25 år, i alt fra klassisk klaver og sang til ukulele og computer musik produktion.

Tænkepauser - nu som podcast

25-03-2019
Som tænkepauser om genkendelige og vidt forskellige temaer som hjernen, kærlighed og erindring.

New Adult - de svære tyvere

25-03-2019
En genre, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er ungdomsbøger med fokus på teenageårene. I New Adult er de unge i tyverne, flyttet hjemmefra og prøver at finde sig selv med job og egne og omgivelsernes forventninger.

Farverig Fredag - Hemmelige landkort

25-03-2019
Kom og lav dit eget skattekort, som din oldemor ville have gjort det, da hun sejlede på de syv have. Vi viser hvordan man får papiret til at se gammelt ud og kommer med forslag til dekorationer. Måske kan det være et kort over din baghave eller din skole, men det kan også være helt fri fantasi.

Foredrag om blomsterløg og knolde

25-03-2019
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle.

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25-03-2019
For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Junior NBA er kommet til Solrød

21-03-2019
Stævne i Solrød idrøtscenter fredag den 22/3


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online