KÆRE VOKSNE VANDSKRÆK/NYBEGYNDER (MÅSKE) SVØMMER

11. marts 2019

Nogen har måske set programmet "Havfruer på dybt vand", og måske nu selv fået lysten til at komme til livs med sin vandskræk eller blot kommet i tanke om, at det kunne nu være godt at lære at svømme.

Og hvorfor ikke....

I Solrød Svømmeklub har vi et vandskræk/begynder voksen svømning tirsdag aften....
"Ja ja" tænker du så - "bassinet er dybt og vandet er koldt og jeg ved ikke hvordan jeg lige kommer i gang....."
Men men siger vi så, der er dårlige undskyldninger, og nu giver vi netop dig - som har vandskræk eller blot ikke har lært at svømme endnu - en chance.


Hver tirsdag aften fra 20.00 - 20.45 giver vi dig nu chancen for at komme ned og prøve det af. Vores 2 dygtige instruktører står klar til at modtage dig i vores dejlige øvebassin. Bassinet er 90 cm i den ene ende og 120 i den anden, så du kan bunde hele tiden. Vores øvebassin er 31 grader varmt, så det har en behagelig temperatur så du ikke fryser.

Så tænker du.... "Det koster nok en masse", men her kan vi så glæde dig med at de tirsdage vi har i marts måned, koster det ganske gratis.

Hvis det nu har fanget din interesse, så er der faktisk ikke noget der holder dig tilbage. Du skal ikke gøre andet her i marts måned end at dukke op tirsdag aften kl. 20.00 i Solrød Svømmehal - vi er klar til at modtage dig....

Hvis du ønsker at fortsætte efterfølgende, har vi lavet en særpris på kr. 300,- for resten af sæsonen, hvilket svare til ca 12 gange i perioden april til ultimo juni måned. Tilmeldingen foregår på vores hjemmeside; https://solklub.klub-modul.dk


Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25-03-2019
Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling

ELEVER SKAL SELV GØRE SKOLETOILETTER RENE

25-03-2019
Uhumske skoletoiletter har i en lang årrække været et problem

Vores helt eget lokale shoppenet

25-03-2019
I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Musikskolen - så meget mere end du tror

25-03-2019
Musikskolen tilbyder undervisning for unge op til 25 år, i alt fra klassisk klaver og sang til ukulele og computer musik produktion.

Tænkepauser - nu som podcast

25-03-2019
Som tænkepauser om genkendelige og vidt forskellige temaer som hjernen, kærlighed og erindring.

New Adult - de svære tyvere

25-03-2019
En genre, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er ungdomsbøger med fokus på teenageårene. I New Adult er de unge i tyverne, flyttet hjemmefra og prøver at finde sig selv med job og egne og omgivelsernes forventninger.

Farverig Fredag - Hemmelige landkort

25-03-2019
Kom og lav dit eget skattekort, som din oldemor ville have gjort det, da hun sejlede på de syv have. Vi viser hvordan man får papiret til at se gammelt ud og kommer med forslag til dekorationer. Måske kan det være et kort over din baghave eller din skole, men det kan også være helt fri fantasi.

Foredrag om blomsterløg og knolde

25-03-2019
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle.

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25-03-2019
For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Junior NBA er kommet til Solrød

21-03-2019
Stævne i Solrød idrøtscenter fredag den 22/3


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online