Kvindecykling - informationsaften i Solrød Cykling

7. februar 2019

Kom helt uforpligtende til vores informationsaften d. 19. marts og hør om motionscykling i klub er noget for dig.

Vi fortæller om den glæde, der er ved at cykle, om den gode motion og om at nå et mål du ikke troede var muligt. Vi fortæller om hvor fedt det er at være i en social og glad klub som Solrød Cykling hvor vores værdier går ud på at vi skal have det sjovt og passe godt på hinanden.

Så hvis du er interesseret i at cykle på racercykel så kom og hør mere om det vi tilbyder:

- Kvinder der cykler med kvinder
- Kvinder, der vælger om de også vil cykle med mænd
- Lær at køre tæt i grupper
- Lær at give de rigtige signaler
- Lær at køre mange skønne kilometer
Hvis ikke du allerede er fortrolig med klikpedaler, så lærer du det hurtigt. Vi kører alle på racercykel, med klikpedaler og hjelm. Hvis du mangler noget kan vores sponsor véloCONCEPT hjælpe dig.

Kvindeholdet cykler hver onsdag, derudover er der fællestræning søndag og hver anden mandag med de resterende medlemmer af klubben.

Kilde: Solrød Cykling


Flere artikler

Nye skiltesponsorer i Havdrup Fodbold

11-02-2019
Havdrup Fodbold er glade for at kunne byde endnu tre velkommen som skiltesponsorer i Havdrup Fodbold.

DM-medaljer til SSB'ere

11-02-2019
det netop overståede DM kastede en del medaljer af sig til vores dygtige spillere. Ikke mindst den flotte DM-titel til Lasse Mølhede.

Støt Solrød Comets Basketball, hver gang du tanker

11-02-2019
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Solrød Comets Basketball, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Felix fra Solrød skal til VM i skolefodbold

07-02-2019
Sammen med sit fodboldhold på Sportsefterskolen Sjælsølund har 16-årige Felix Correll Olausson fra Solrød kvalificeret sig til at repræsentere de rød-hvide farver i Serbien ved verdensmesterskabet for fodboldakademier og idrætsefterskoler.

Sikker sejr sikrer semifinalepladsen

04-02-2019
Det var ganske vist på de yderste marginaler, men SSB kravlede med en god slutspurt og to sejre i de to sidste kampe i badmintonligaens grundspil op på en andenplads i rækken – lige i hælene på Greve. Netop de to hold er dermed klar til semifinalerne, hvor de sidste to pladser skal fordeles mellem de fire hold, som sluttede på de næste pladser i rækken.

Så er der nyt på sponsorfronten

31-01-2019
Det er med stor glæde at vi kan fortælle at Super Brugsen Havdrup har valgt at indgå en skilteaftale med Havdrup Fodbold.

Afbudssejr til ligaholdet mod Værløse

31-01-2019
Oddsene var ikke på SSB´s side, da de tirsdag aften tog imod Værløse i badmintonligaen i et vigtigt opgør på vejen mod at sikre pladsen i kvartfinalen. Inden kampen var Solrød således blevet ramt af hele to afbud –Hans-Kristian Solberg Vittinghus i herresinglen og Niclas Nøhr i mixen.

Solrød Svømmeklub var til Brøndby SWIM Cup

28-01-2019
Årets første stævne løb af stablen sidste weekend. Det var Brøndby SWIM Cup. Solrød havde alle sine konkurrence svømmere med til stævnet.

SEN2 mod Værløse i Hangaren

28-01-2019
Grundspillet er ovre og nu begynder alvoren. SSB 2 sluttede som nr. 1 i grundspillet og denne placering havde vi selvfølgelig intention om at kæmpe for at beholde.

Mindeord om træner Carsten Mejlsfeldt

24-01-2019
Det er med tunge hjerter at vi desværre må meddele, at træner Carsten Mejlsfeldt efter lang tid sygdom sov ind i søndags med familien samlet om sig.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online