THE SOUND OF MUSIC afholder audition

7. februar 2019

Miolto Arts & Music søger efter voksne skuespillere, korsangere, dansere og statister til folkekoret og ensemblet til den storslåede udendørsopsætning af THE SOUND OF MUSIC til sommer i Hedeland Amfiteater.

Miolto Arts & Music ApS har i dag offentliggjort, at der til marts afholdes auditions til ensemblet til sommerens store 60-års jubilæumsopsætning af musicalklassikeren THE SOUND OF MUSIC i Hedeland Amfiteater. Der søges efter voksne skuespillere (med få replikker), korsangere, dansere (der kan synge) og statister, som skal være en del af musicalens folkekor og ensemble.

Auditions finder sted på Medborgerhuset i Taastrup lørdag d. 9. marts og søndag d. 10. marts 2019 kl. 10.00-18.00. Man kan læse mere og tilmelde sig på www.the-sound-of-music.dk. Ansøgningsfristen er fredag d. 1. marts 2019.


THE SOUND OF MUSIC er én af teaterhistoriens største musical­­-klas­sikere og opføres fra d. 20. til 29. juni 2019 i en storslået udendørs opsætning med bl.a. Isabel Schwartzbach (The Phantom of the Opera, West Side Story), Morten Hemmingsen (Badehotellet på TV 2), Tommy Kenter (Lykke-Per) og Elsebeth Dreisig (La Traviata) i de bærende roller stærkt bakket op af Danmarks UnderholdningsOrkester under ledelse af dirigent Andreas Vetö og et stort festligt folkekor.

Forestillingen iscenesættes af Frank Rubæk, der gennem mange år har instrueret en lang række store musicalproduktioner, mens scenografien skabes af meget erfarne Nina Schiøttz.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online