Nye hold i babysalmesang og tumlingesang i Jersie

10. januar 2019

Der bliver gjort noget ved musikken i Jersie-Kr. Skensved sogne. Også for de mindste. Kirke- og musikmedarbejder Birgith Lystlund Larsen starter derfor nye hold både i babysalmesang og tumlingesang.

Babysalmesang begynder tirsdag den 15. januar kl. 11.00, mens tumlingesang begynder torsdag den 17. januar kl. 16.15. Begge hold forløber over otte gange og holder til i Jersie Sognehus lige ved Jersie Station. Babysalmesang er for babyer på 2-12 måneder, mens tumlingesang er for børn på 1-3 år.

»Sang og musik har en enorm betydning for det menneskelige sind. Også meget små børn har en fornemmelse for musik. Først og fremmest fornemmer de, når far eller mor synger for dem. Sangen stimulerer barnet, og skaber kontakt og glæde. I det hele taget stimulerer musik og sang vore forhold til hinanden og til verden og i sidste instans til Gud. Derfor giver det stor mening at synge og danse salmer med sit helt lille barn,« siger Birgith Lystlund Larsen. Tumlingesang er for de lidt større børn, og det er ikke en forudsætning, at man tidligere har gået til babysalmesang. 

»Til tumlingesang vil vi lære en masse nye sange og remser, lave fagter til kendte sange som Hjulene på bussen, Jeg gik mig over sø og land osv. Som til babysalmesang skal vi også lave danse og lege til I østen stiger solen op og Du, som har tændt millioner af stjerner,« siger Birgith Lystlund Larsen og fortsætter:

»Kort sagt vil vi være sammen i 45 minutter, hvor vi får varmen, får sunget, grinet, ligget og kigget på stjerner og meget andet. Samtidig med at vi har det sjovt og hyggeligt sammen, bliver børnenes motorik stimuleret og I vil lære sange, I kan synge videre på derhjemme.«

Tilmelding til babysalmesang

Tilmelding til tumlingesang

Tekst: Bo Nygaard Larsen 

Foto: Birgith Lystlund Larsen

Kilde: Jersie-skensved.dk


Flere artikler

HavdrupNatten 2019

17-01-2019
HavdrupNatten byder på bål-mad, bar med øl, vin, kaffe og kage, oplæsning af eventyr for både børn og voksne, samt koncert med Winfield Church Band.

Super aften om mandens sundhed

17-01-2019
Der var fyldt godt op i den store sal i Havdrup Sognehus, da Svend Aage Madsen leverede et både alvorligt og humoristisk foredrag om hvordan det står til med manden i dag.

Tirsdags Caféen - Foredrag med Bakkens Pjerrot

17-01-2019
Pjerrot kommer og fortæller om den lange og snoede vej fra Egebjerg Bakker på Sydfyn til Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Tilbageblik og nye begyndelser – en nytårskavalkade

10-01-2019
Under denne overskrift er der fællessang i Havdrup Sognehus, torsdag den 17. januar kl. 18:00-20:00.

Vores intelligente krop- spændende foredrag i Kirkens Hus d.15/1 2019 kl.19.30

09-01-2019
Vores krop er intelligent! Foredragsholder Bettina Sølling vil give gode råd til en sund krop.

Kom til årets første kaffekoncert

07-01-2019
Søndag den 27. januar kl. 14:30-16:00 spiller Bente Kure og Leif Ernstsen til den første af årets kaffekoncerter i Solrød Strandkirke.

Sognecafé

03-01-2019
Tirsdag d. 8 januar byder sognecaféen i Havdrup Sognehus på strik og spil.

Konfirmander synger gospel

31-12-2018
Dagens gudstjeneste er kulminationen af en weekends arbejde for godt halvdelen af sognets konfirmander og gospelkoret Joyful Noise.

Nytårsaften - eftertænksomhed og fest

27-12-2018
Kan man indlede denne sidste dag på året, på en bedre måde end ved at gå i kirke?

Husk Kirkebilen

25-12-2018
Alle, der bor i Havdrup Sogn, og som ikke på anden måde kan komme til gudstjenester og arrangementer i kirken eller sognehuset, kan gratis benytte kirkebilen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online