Praktikanten anbefaler: Anna og det franske kys

3. december 2018

En bog der så god at Anna har læst den 10 gange!

"Anna og det franske kys", handler om pigen Anna. Hendes far er en kendt forfatter, som der står i bogen “som kvinderne sluger råt”. Annas forældre er skilt, og hun har en lillebror Seany, der har en sygdom, der gør, at han ikke kan tåle det meste Anna lægger derfor stort arbejde i, at han skal have det godt.

Hendes fritidsjob er i en biograf, da hun elsker at se film, som hun også benytter sig meget af i de franske biografer i Paris. Hendes far sender hende nemlig på “School of Americans in Paris”. Hun har det dårligt med at tage afsted fra sin bedste veninde Bridgette, sin bror, sit fritidsjob i biografen “Royal Midtown-biografen” og hendes flirt og kollega Toph. 


Da hun kommer til Frankrig er hun på “egne ben”, og hun kan ikke et ord fransk. Hun græder og græder, da hun kommer ind på sit værelse på skolen, men bliver trøstet af Meghan, og de skaber et tæt venskab. Meghan har en vennegruppe, som ender med også at blive Annas, hvor den flotte St. Clair gør et godt indtryk på hende. 

Som, der står på bogens forside “Magisk… fanger virkelig følelsen af at være forelsket”. Og med de ord kan jeg kun være enig med. Man bliver simpelthen forelsket i bogen, da det er skrevet så levende og opfangende. Og mon ikke, at Anna får sit franske kys?

"Anna og det franske kys" er en helt igennem fantastisk bog. Jeg har læst bogen igen og igen og igen- ja ca. 10 gange? Jeg vil sige, at målgruppen for bogen er nok piger i teenageårene. Det er en ungdomsbog, men jeg er sikker på, at såvel som unge piger kan læse den, kan kvinder lige så. Det er en rigtig ungdomskærligheds bog, som man kun kan holde af.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online