Praktikanten anbefaler: Anna og det franske kys

3. december 2018

En bog der så god at Anna har læst den 10 gange!

"Anna og det franske kys", handler om pigen Anna. Hendes far er en kendt forfatter, som der står i bogen “som kvinderne sluger råt”. Annas forældre er skilt, og hun har en lillebror Seany, der har en sygdom, der gør, at han ikke kan tåle det meste Anna lægger derfor stort arbejde i, at han skal have det godt.

Hendes fritidsjob er i en biograf, da hun elsker at se film, som hun også benytter sig meget af i de franske biografer i Paris. Hendes far sender hende nemlig på “School of Americans in Paris”. Hun har det dårligt med at tage afsted fra sin bedste veninde Bridgette, sin bror, sit fritidsjob i biografen “Royal Midtown-biografen” og hendes flirt og kollega Toph. 


Da hun kommer til Frankrig er hun på “egne ben”, og hun kan ikke et ord fransk. Hun græder og græder, da hun kommer ind på sit værelse på skolen, men bliver trøstet af Meghan, og de skaber et tæt venskab. Meghan har en vennegruppe, som ender med også at blive Annas, hvor den flotte St. Clair gør et godt indtryk på hende. 

Som, der står på bogens forside “Magisk… fanger virkelig følelsen af at være forelsket”. Og med de ord kan jeg kun være enig med. Man bliver simpelthen forelsket i bogen, da det er skrevet så levende og opfangende. Og mon ikke, at Anna får sit franske kys?

"Anna og det franske kys" er en helt igennem fantastisk bog. Jeg har læst bogen igen og igen og igen- ja ca. 10 gange? Jeg vil sige, at målgruppen for bogen er nok piger i teenageårene. Det er en ungdomsbog, men jeg er sikker på, at såvel som unge piger kan læse den, kan kvinder lige så. Det er en rigtig ungdomskærligheds bog, som man kun kan holde af.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online