Over 11 mio. kr. indsamlet til julehjælp på bare én time

29. november 2018

I dag sad en lang række danske erhvervspersonligheder klar ved telefonerne i dag kl. 13.00, da Dansk Folkehjælp samlede penge ind til årets julehjælpsindsamling. I løbet af en time nåede de at samle i alt 11.169.684 kroner ind.

Pengene går til enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år. Mennesker, som ikke har råd til at holde en god jul for deres børn. 

Et kampklart panel
I alt 110 erhvervsfolk fra virksomheder over hele landet havde tilmeldt sig som indsamlere for Dansk Folkehjælp. Ligesom sidste år mødte deltagerne op med stakkevis af visitkort fra samarbejdspartnere, leverandører og konkurrenter. Det handler nemlig om at kunne rykke hurtigt i løbet af den time, indsamlingen står på. I 2017 samlede erhvervspanelerne således i alt 8 millioner kroner ind på blot én time, i dag satte de mange erhvervsfolk en ny flot indsamlingsrekord med 11.169.684 kroner indsamlet på en time.


Arbejdernes Landsbank overraskede til sidst
Dette års overraskelse blev leveret af Arbejdernes Landsbank i form af Kommunikations- og Marketingsdirektør Peter Froulund, som præcis kl. 14.00 hev dagens største virksomhedsdonation frem på 1.150.000 kroner. Peter Froulund understregede, at det går rigtigt godt for Arbejdernes Landsbank, og det derfor er vigtigt for virksomheden at hjælpe fattige familier og deres børn til en god jul. Arbejdernes Landsbank, som er på vej mod et jubilæumsår i 2019, havde derfor helt ekstraordinært valgt at gøre en markant forskel for julehjælpen.

Et landsdækkende arbejde med stor effekt
Dansk Folkehjælp har i årevis hjulpet mindre bemidlede danske børnefamilier med at få julen til at hænge sammen. I år håber Dansk Folkehjælp at kunne hjælpe 9.000 familier til en god jul og med god grund – det kan nemlig være svært at være den eneste i skolen, som ikke får gaver eller steg og sovs juleaften.

Men giver det overhovedet mening for en virksomhed at deltage i et så storstilet velgørenhedsarrangement? Det korte svar er JA! Thomas Christensen, salgschef for Sportmaster, fortæller om virksomhedens engagement:

“For os er det vigtigt, at danskerne kan leve så godt og aktivt et liv som muligt. I disse måneder er en god jul for mange indbegrebet af det gode liv, men det er desværre ikke tilfældet for alle. Det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor opfordrer vi alle vores medarbejdere til at bakke op om julehjælpen, mens vi giver vores kunder mulighed for at støtte indsamlingen med 25 kroner, når de handler i vores butikker.”

Også Elgiganten har i flere år inddraget alle medarbejdere og varehuse i deres indsamling til julehjælp. Sidste år betød det, at Elgigantens medarbejdere indsamlede mere end én million til den gode sag; en indsamling som direktør Peder Stedal håber at kunne overgå i år.

Ekstra Bladet dækkede dysten, der blev vundet af vestholdet, live via ekstrabladet.dk. Igen i år fulgte mere end 500.000 danskere med på live-streamingen af begivenheden.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online