Over 11 mio. kr. indsamlet til julehjælp på bare én time

29. november 2018

I dag sad en lang række danske erhvervspersonligheder klar ved telefonerne i dag kl. 13.00, da Dansk Folkehjælp samlede penge ind til årets julehjælpsindsamling. I løbet af en time nåede de at samle i alt 11.169.684 kroner ind.

Pengene går til enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år. Mennesker, som ikke har råd til at holde en god jul for deres børn. 

Et kampklart panel
I alt 110 erhvervsfolk fra virksomheder over hele landet havde tilmeldt sig som indsamlere for Dansk Folkehjælp. Ligesom sidste år mødte deltagerne op med stakkevis af visitkort fra samarbejdspartnere, leverandører og konkurrenter. Det handler nemlig om at kunne rykke hurtigt i løbet af den time, indsamlingen står på. I 2017 samlede erhvervspanelerne således i alt 8 millioner kroner ind på blot én time, i dag satte de mange erhvervsfolk en ny flot indsamlingsrekord med 11.169.684 kroner indsamlet på en time.


Arbejdernes Landsbank overraskede til sidst
Dette års overraskelse blev leveret af Arbejdernes Landsbank i form af Kommunikations- og Marketingsdirektør Peter Froulund, som præcis kl. 14.00 hev dagens største virksomhedsdonation frem på 1.150.000 kroner. Peter Froulund understregede, at det går rigtigt godt for Arbejdernes Landsbank, og det derfor er vigtigt for virksomheden at hjælpe fattige familier og deres børn til en god jul. Arbejdernes Landsbank, som er på vej mod et jubilæumsår i 2019, havde derfor helt ekstraordinært valgt at gøre en markant forskel for julehjælpen.

Et landsdækkende arbejde med stor effekt
Dansk Folkehjælp har i årevis hjulpet mindre bemidlede danske børnefamilier med at få julen til at hænge sammen. I år håber Dansk Folkehjælp at kunne hjælpe 9.000 familier til en god jul og med god grund – det kan nemlig være svært at være den eneste i skolen, som ikke får gaver eller steg og sovs juleaften.

Men giver det overhovedet mening for en virksomhed at deltage i et så storstilet velgørenhedsarrangement? Det korte svar er JA! Thomas Christensen, salgschef for Sportmaster, fortæller om virksomhedens engagement:

“For os er det vigtigt, at danskerne kan leve så godt og aktivt et liv som muligt. I disse måneder er en god jul for mange indbegrebet af det gode liv, men det er desværre ikke tilfældet for alle. Det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor opfordrer vi alle vores medarbejdere til at bakke op om julehjælpen, mens vi giver vores kunder mulighed for at støtte indsamlingen med 25 kroner, når de handler i vores butikker.”

Også Elgiganten har i flere år inddraget alle medarbejdere og varehuse i deres indsamling til julehjælp. Sidste år betød det, at Elgigantens medarbejdere indsamlede mere end én million til den gode sag; en indsamling som direktør Peder Stedal håber at kunne overgå i år.

Ekstra Bladet dækkede dysten, der blev vundet af vestholdet, live via ekstrabladet.dk. Igen i år fulgte mere end 500.000 danskere med på live-streamingen af begivenheden.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online